Sådan sørger du for en computer Trådløs kontakt tændes

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om din computers trådløse forbindelse er blevet deaktiveret ved at se netværksikonet i den nederste værktøjslinje på computerens skrivebord. Når der er en forstyrrelse på din computers internet tilslutning, vil ikonet have en rød X gennem den. Yderligere oplysninger finder du i computerens Netværks- og delingscenter, hvor du kan fejlfinding af forbindelsesproblemer og se tilgængelige trådløse netværk. Hvis computeren ikke genkender nogen trådløse forbindelser (og du er sikker på, at der er trådløse signaler i dit område), er det sandsynlige problem, at den trådløse switch er slukket.

2.

Find den trådløse switch på din computer. Den kan være placeret på begge sider af den bærbare computer eller langs ryggen eller forsiden. Hvis du ikke er sikker på, om din computer har en trådløs switch, skal du tjekke brugervejledningen, der fulgte med enheden.

3.

Bestem om kontakten er i øjeblikket i 'On

4.

Skub kontakten i retning af 'On' -positionen for at sikre, at den er tændt. Hvis kontakten allerede var tændt, skal du se om der er en tastaturkombination, der aktiverer din bærbare computers trådløse kapacitet. Nøglekombinationen til din bærbare computer afhænger af din computers fabrikant, men vil generelt involvere en kombination af funktionen, kontrol eller Alt og F1 til F12 tasterne. Kontroller din brugervejledning til din computers tastekombination.

Tips og advarsler

  • Hvis du tænder for din bærbare computers trådløse switch ikke reparerer laptop'ets tilslutnings problem, skal du fejlfinding problemet yderligere at bestemme, hvorfor din computer ikke er tilsluttet et trådløst signal. Andre muligheder for at overveje er et midlertidigt tab af internetforbindelsen, et problem med den trådløse router, eller at din bærbare computer er for langt væk fra routeren for at hente signalet .
  • Hvis din computer ikke vil oprette forbindelse til et trådløst internet-signal, er en af ​​de første ting, der skal kontrolleres, om computerens trådløse switch er tændt. Mange bærbare computere har en switch placeret på computerens ydre, der styrer dets evne til at forbinde til trådløse netværk. Denne kontakt kan ved et uheld slås fra, hvilket forhindrer brugerne i at oprette forbindelse til internettet.