Sådan strømmer du med Windows Home Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på Hjemmeserveren. Vælg 'Advanced Admin Console' for at åbne hovedkonfigurationsvinduet.

2.

Klik på 'Media Sharing' og vælg 'On' i rækken mærket 'Video'. Dette giver dig mulighed for at streame videoer. Der er også mulighed for at streame musik og fotos.

3.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din computer. Klik på 'Alle programmer' og klik derefter på genvejstasten 'Media Player'.

4.

Klik på 'Andre biblioteker.' Under denne etiket skal du klikke på 'Bruger'. Her vises en liste over de Windows Home Server-filer, der er delt på dit netværk.

5.

Dobbeltklik på en af ​​de videoer, der er angivet på Hjemmeserver-listen over delte filer. Videoen åbnes i Media Player og streams til din computer.

Windows Media Software giver en let løsning til centraliseret fildeling. Windows Home Server er også et operativsystem, der bruges til deling og streaming af video. Home Server-softwaren ser ud og fungerer ligesom Windows, men den har ikke nogle af de almindelige desktop-aspekter som det primære Microsoft-operativsystem. Inden streaming på Windows Home Server skal operativsystemet have konfigurationer.