Sådan tilføjes SSL-certifikater til IIS fra .Cer-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer' og dobbeltklik derefter på 'Internet Information Services (IIS)' i vinduet, der åbnes. Dette åbner din IIS-konfigurationskonsol.

2.

Klik på IIS-servernavnet i venstre side af vinduet. Dobbeltklik på ikonet 'Servercertifikater' i midten af ​​vinduet.

3.

Klik på linket 'Complete Certificate Request' på højre side af vindue. Dette åbner en ny konfigurationsskærm.

4.

Klik på knappen, der er mærket '...' for at vælge din .cer-fil på harddisken. I tekstfeltet nedenunder skal du indtaste navnet på din organisation. Klik på knappen 'OK'. Selv om certifikatet er installeret, skal det stadig være bundet til hjemmesiden.

5.

Klik på webstedets navn til venstre for vinduet. På højre side af skærmen skal du klikke på linket 'Bindinger'. Et vindue åbnes med den 'HTTP' -protokol, der vises. HTTP-port 80 er standard for Internet-webtjenester. Tryk på knappen 'Luk' for at afslutte bindingen af ​​certifikatet til hjemmesiden.

Secured Sockets Layer (SSL) giver krypteret kommunikation mellem din computer og netværksserveren. Før en server kan være vært for krypteret kommunikation, installerer administratoren et certifikat på maskinen. Certifikatet læses af brugerprogrammer som en webbrowser for at få vist krypteringstypen, organisationsnavnet og installationsdatoen. Internet Information Services (IIS) er en Microsoft Webserver, der er vært for websider.