Sådan tilslutter du en ny trådløs computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømadapteren til strømadapterens slot på computeren, og tilslut strømkablet i stikkontakten for at oplade computeren, hvis du tænder computeren første gang.

2.

Tænd computeren og lad operativsystemet indlæses.

3.

Klik på ikonet for trådløst netværk på opgaven bar, placeret til venstre for uret. Ikonet er et billede af seks søjler, hver højere end det sidste fra venstre til højre.

4.

Klik på det netværk, du vil deltage i, og klik på 'Connect . '

5.

Indtast netværksnøglen, hvis du bliver bedt om det, og klik på' Connect '. Netværksnøglen er adgangskoden til at logge på netværket.

6.

Åbn Internet Explorer, når den er tilsluttet, og navigere til et velkendt websted. Hvis hjemmesiden indlæses, er din computer tilsluttet til internettet og klar til brug. I fremtiden logger computeren automatisk til netværket, når den er inden for rækkevidde.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på din netværksnøglekontakt din systemadministrator eller log ind på administratorens administrative indstillinger. Se den specifikke routerens dokumentation for logininstruktioner.
  • Opsætning af en ny computer kan være en skræmmende opgave, men det er faktisk meget simpelt. For en bærbar computer med trådløst internet vil den sværeste del forbinde til din trådløse router for første gang. Heldigvis har Windows 7 gjort det trådløse netværk meget brugervenligt og med et par klik kan du være i gang.