Sådan opretter du et trådløst LAN på en Acer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til 'Wide Area Network' -porten på bagsiden af ​​din trådløse router. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​dit højhastighedsmodem.

2.

Indsæt installationsdisken, der fulgte med den trådløse router, i din Acer computerens diskdrev. Følg installationsvejledningen på skærmen.

3.

Gå til Acer's Start-menu, og åbn Kontrolpanel. Klik på 'Netværks- og delingscenter', og vælg derefter linket 'Opret en ny forbindelse eller et netværk'.

4.

Vælg 'Konfigurer et nyt netværk' Næste.' Indtast et navn til dit lokale netværk, f.eks. 'Hjem' eller 'Mit netværk' i 'Netværksnavn' -feltet. Skriv en adgangskode til dit netværk i tekstboksen 'Sikkerhedsnøgle' og klik på 'Næste'.

5.

Klik på 'Afslut'. Højreklik på ikonet 'Acer eNet Management' i proceslinjen i Windows. Rul til 'Tilgængelige WLAN'er' og klik derefter på navnet på det netværk, du tidligere valgte.

6.

Indtast det kodeord, du valgte tidligere, og klik på 'OK' for at forbinde din Acer til det trådløse LAN.

Tips og advarsler

  • Acer laptops har en knap på forsiden af ​​sagen, der slår det trådløse kort til eller fra. Tryk på knappen, så det trådløse lys tændes for at sikre, at du har aktiveret det trådløse kort.
  • Hvis du har slettet Acer eNet Management-programmet, kan du stadig oprette forbindelse til det trådløse LAN. Højreklik på Windows-ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet og vælg navnet på netværket, hvis du bruger Windows 7. Åbn startmenuen, klik på 'Opret forbindelse til', og klik derefter på netværksnavnet, hvis du bruger Windows Vista.
  • Din Acer-computer har et netværkskort installeret, så det kan oprette forbindelse til et trådløst lokalnetværk (LAN) for at dele filer eller surfe på internettet. Ved at bruge et trådløst netværk kan du omgå behovet for at køre kabler mellem forskellige lokaler på dit kontor eller hjemme. For at oprette et trådløst LAN skal du ændre indstillinger i computerens operativsystem og bruge eNet Management-softwaren, som Acer leverede.