Sådan opretter du forbindelse til internettet på en Dell Inspiron 3000-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Wired

1.

Slut et Ethernet-kabel til bagsiden af ​​din Dell Inspiron 3000 bærbare computer. Dell Inspiron 3000 har kun en Ethernet-indgang på bagpanelet, så bekymre dig ikke om at tilslutte kablet til det forkerte sted.

2.

Slut den anden ende af kabel til dit internetmodem.

3.

Tænd din Dell Inspiron 3000. Windows XP genkender automatisk den tilsluttede forbindelse, og du kan begynde at bruge internettet.

Trådløs

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Indstillinger.'

3.

Klik på 'Kontrolpanel.'

4.

Klik på 'Netværksforbindelser.'

5. < / p>

Højreklik på ikonet som 'Trådløst netværkstilslutning' og klik på 'Se ledige trådløse netværk.' Klik på navnet på et trådløst internetnetværk og klik på 'Connect'. Indtast et kodeord, hvis det bliver bedt om af Windows XP. Din Dell Inspiron 3000 bærbare computer vil nu blive forbundet til internettet.

Inspiron 3000 er en bærbar computer designet af Dell. Udgivet i 2005 blev den sendt i Windows XP-operativsystemet. Windows XP (og udvidet, din Inspiron 3000) understøtter to forskellige typer internetforbindelser - kablet og trådløst. Den, du vælger, afhænger af den type internetforbindelse, der allerede findes i dit hjem. Begge kan indstilles korrekt i en flash.