Sådan opsættes en Ethernet-forbindelse på min pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Få adgang til 'Netværksforbindelser' i kontrolpanelet

3.

Klik på linket 'Opret nyt forbindelse'.

4.

Vælg 'Opret forbindelse til internettet' og klik derefter på 'Næste'.

5.

Vælg 'Konfigurer min forbindelse manuelt', og klik derefter på 'Næste'. På den næste skærm skal du vælge enten 'Opret forbindelse ved hjælp af en bredbåndsforbindelse, der altid er tændt' eller 'Opret forbindelse ved hjælp af et bredbåndsmodem, der kræver et brugernavn og adgangskode' som din forbindelsestype. Hvis du vælger sidstnævnte, beder guiden dig indtaste dit brugernavn og adgangskode. Når du har valgt det rigtige valg, skal du klikke på 'Næste' og derefter klikke på 'Afslut'. Din computer vil nu kunne oprette forbindelse til internettet via dit højhastighedsmodem.

Tips og advarsler

  • Dette beskriver processen til Windows XP Professional , men processen er ens i de fleste versioner af Windows siden XP.
  • Nogle gange sker det bare. Du er lige gået og fået dig et skinnende nyt bredbåndsmodem, sæt det hele op og pludselig indse, at du ikke har nogen idé om, hvordan du rent faktisk får Windows til at genkende dit nye højhastigheds-internet. Du skal ikke bekymre dig for meget; Programmørerne hos Microsoft vidste, at det ville komme til dette en dag. Microsoft Windows gør det ret nemt at oprette en ny Ethernet-forbindelse på din pc, og alt det kræver er et par enkle trin.