Sådan Reset Mailbox Password på en Exchange Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' i menuen, og klik derefter på genvejsknappen 'Exchange Management Console'.

2.

Klik på 'Modtagerkonfiguration', som udvider en liste over muligheder under ikonet . Klik på 'Postkasser'. En liste over brugerkonti til Exchange vises i vinduet med centeroplysninger.

3.

Højreklik på den postkasse, du vil redigere, og vælg 'Egenskaber' i menuen. Et vindue åbnes med en liste over konfigurationsfaner til brugerens postkasse.

4.

Klik på fanen 'Konto'. I brugerens kontooplysninger skal du klikke på ' Skift adgangskode '-knappen. Indtast en ny adgangskode i dialogboksen, der åbnes, og klik på 'OK'. Exchange-serverens postkasseadgangskode er ændret. Næste gang brugeren forsøger at få adgang til postkassen, er den nye adgangskode nødvendig.

Microsoft Exchange leverer e-mail-tjenester til Windows-netværk. Administratoren kan konfigurere Exchange-serveren til at sende og modtage kommunikation fra personer inden for netværket eller via internettet. Microsoft Exchange arbejder med Active Directory-tjenester, så administratorer hurtigt kan ændre en Exchange-mailkasse brugerens adgangskode i Kontrolpanel på Windows-domæneserveren.