Sådan Reset et WEP-adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt den ene ende af ethernet-kablet i din computer og den anden ende af ethernet-kablet i en af ​​de nummererede porte bag på din router.

2.

Åbn et nyt vindue i din webbrowser.

3.

Indtast din trådløse router's IP-adresse i adresselinjen øverst på skærmen. Et eksempel på en IP-adresse vil se ud som http://192.168.1.1.

4.

Indtast login-brugeroplysningerne (brugernavn og adgangskode) til din router.

< p> 5.

Gå til 'Trådløs' for din router.

6.

Vælg indstillingen 'Trådløs sikkerhed'.

7.

Vælg at nulstille dine sikkerhedsindstillinger eller manuelt ændre dit WEP-kodeord til en mulighed, der er lettere at huske.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kender loginoplysningerne til din router, er den eneste måde at ændre dit WEP-kodeord på at udføre en hård nulstilling på din router. Dette kan opnås ved at finde nulstillingsknappen på din router og trykke på den i 30 sekunder.
  • Hvis du ændrer WEP-adgangskoden, skal du ændre den for alle trådløse enheder, der opretter forbindelse til dit netværk. som spil systemer eller bærbare computere.
  • Trådløst netværk er blevet en bekvem og effektiv måde at sende information på og oprette forbindelse til internettet. Desværre har behovet for at beskytte disse oplysninger fra nysgerrige øjne tvunget implementeringen af ​​sikkerhedsforanstaltninger for trådløse netværk. Disse sikkerhedsforanstaltninger involverer typisk et trådløst netværkskodeord (WEP), som skal indtastes korrekt for at få adgang til netværket. Imidlertid kan disse oplysninger let glemmes. Heldigvis er der en simpel metode til at nulstille adgangskoden til en sætning, der er mere mindeværdig.