Sådan får du gratis internet på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find gratis trådløs adgang i dit nabolag

1.

Tænd for din trådløse, aktiverede bærbar computer.

2.

Venstre - klik på knappen Start og vælg 'Connect To' i menuen. Vinduet Opret forbindelse til et netværk åbnes.

3.

Venstreklik på det stærkeste usikrede netværk i din liste for at fremhæve det. Listen angiver om netværkene er et 'Sikkerhedsaktiveret netværk' eller 'Usikret netværk'. Du vil også se ved visning af grønne søjler, hvor stærk signalet er.

4.

Venstreklik på 'Connect' knappen for at oprette forbindelse til netværket. Hvis du ikke ser nogen netværk, eller de er alle sikkerhedsaktiverede, er der ikke tilgængelige netværk i dit område.

Brug af et Wi-Fi-bibliotek til at finde gratis internet

1.

Brug en anden computer med internetadgang til at gennemse mapper og find et trådløst internetadgangspunkt i nærheden af ​​dig.

2.

Skriv en af ​​følgende katalogwebadresser i adressefeltet på din browser: wififreespot.com, wi-fihotspotlist.com eller hotspot-locations.com. Tryk på 'Enter'.

3.

Søg wififreespot.com ved at vælge dit land eller din stat. Wififreespot.com giver dig mulighed for at søge efter amt og oplyse adgangspunkter efter by og navn på firma eller sted.

4.

Skriv din adresse på wi-fihotspotlist.com for at se en liste over adgangspunkter i nærheden af ​​en bestemt adresse.

5.

Søg i databasen på hotspot-locations.com ved at udfylde formularen med dit land, postnummer.

Gratis internet er nemt at finde, når du har en trådløst aktiveret bærbar computer. Mange virksomheder og enkeltpersoner opretter deres trådløse netværk for at være åbne, så de inden for rækkevidde kan hoppe videre og surfe på internettet gratis. Mange offentlige biblioteker, lufthavne og hospitaler har gratis trådløse netværk oprettet til fordel for kunder, der gør ressourcerne til gratis internet uendelige.