Sådan laver du en gratis Teamspeak Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Serverinstallation

1.

Download TeamSpeak-serverprogrammet fra den officielle TeamSpeak-downloadside. Downloadlinket du vælger, vil være baseret på den type computer du har (Mac eller PC). Den download du vælger vil også være afhængig af hvilket operativsystem du kører på din maskine; Windows eller Linux og 32- eller 64-bit.

2.

Læs TeamSpeak vilkårene. Hvis du accepterer betingelserne, skal du klikke på 'Jeg accepterer' nederst på siden for at fortsætte. Når du er enig, vil en downloadprompt spørge dig om 'Åbn', 'Gem' eller 'Annuller'. Vælg 'Gem' og vælg en filsti til TeamSpeak-serveren, og klik derefter på 'Gem' for at starte overførslen.

3.

Højreklik på den zipped TeamSpeak server mappe og udpak det .

4.

Åbn den upakket TeamSpeak-servermappe og dobbeltklik på ikonet for teamspeak-serverprogrammet. Når serveren starter for første gang, viser den et administratorbrugers navn og adgangskode til dig. Skriv dette ned, da det kun vises én gang og er meget vigtigt.

Bemærk, at serverprogrammets navn vil variere afhængigt af hvilken version du downloadede. Hvis du f.eks. Downloadede Windows 32-bit versionen af ​​TeamSpeak-serveren, ville navnet på programmet være 'ts3server\_win32.'

5.

Åbn din TeamSpeak-klient, mens du serverprogrammet kører stadig, og klikker på 'forbindelser', og vælg derefter 'connect.'

Indtast din lokale IP-adresse i tekstfeltmærket 'adresse', hold standardporten '9987', lav et kaldenavn og lad tekstfeltets tekstfelt være tomt.

6.

Klik på 'Connect' for at bekræfte, og du vil blive forbundet til din TeamSpeak-server.

Administrationsrettigheder

1.

Åbn Teamspeak-serverfilen og dobbeltklik på mappen 'Logs'.

2.

Find den første serverlogfil, som skal ligne 'ts3server\_thedate\_random numbers,' og åbne den. < /p>

3.

Højreklik, og kopier det tokenummer, der er placeret i den anden tekstblok, der starter mod venstre.

Tollnummeret skal se sådan ud: 'token = 63SMd5svPAmJAJ37DeSpeGw + VMLJvmvmOGlrM + lk.'
Sørg for kun at kopiere de tal og bogstaver, der følger ordet 'token =.'

4.

Gå tilbage til din TeamSpeak-klient og klik på 'Tilladelser' og vælg 'Brug Token'. Højreklik i det tekstfelt, der vises, og vælg pasta.

5.

Klik på 'OK' for at bekræfte, og du får administratorrettigheder til din server.

Tips og advarsler

  • For at andre kunder skal oprette forbindelse til din server skal du sørge for, at porte 'UDP 9987', 'TCP 30033' og 'TCP 10011' er åben. Hvis du står bag en router, skal du bruge portvideresendelse for at åbne portene.
  • Firewalls og antivirussoftware er vigtige, men kan interferere med indgående forbindelser til din server, så sørg for at du juster dem for at gøre eksklusioner til havne 'UDP 9987', 'TCP 30033' og 'TCP 10011'.
  • TeamSpeak er et VOIP-program (voice-over-internet-protokol), der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til en enkelt computer og tale med hinanden via internettet, ligesom et konferenceopkald.

    Den computer, som TeamSpeak-brugere opretter forbindelse til, betegnes som en server. TeamSpeak-servere kan enten lejes til en månedlig pris eller hostes på din lokale maskine gratis til ikke-kommercielle formål.