Sådan laver du et trådløst internet system

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til 'Internet' -porten på den trådløse router og den anden ende i porten til dit højhastighedsmodem.

2. < / p>

Tilslut et andet kabel til en hvilken som helst port på bagsiden af ​​routeren og den anden ende i netværksporten på din computer.

3.

Åbn din internetbrowser og indtast i adressen til routeren, som findes i din routerens instruktionsmanual (typisk noget som 192.168.0.1).

4.

Indtast i standardbrugeren Navnet og adgangskoden til din router findes også i din brugsanvisning (typisk 'Admin' og 'Admin').

5.

Giv dit netværk et unikt navn og sikkerhedsadgangskode hvis det ønskes) for at beskytte dit netværk. Det anbefales kraftigt at holde uautoriserede personer fra at blive med i dit netværk og dele din internettjeneste.

6.

Genstart din computer for at fuldføre opsætningen af dit trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Skift login og adgangskode til din router fra Fabrikantens standard. For at gøre netværket endnu mere sikkert, skal du ikke sende navnet på netværket, også kendt som SSID (service set-id).
  • Hvis du opretter et trådløst internetnetværk i dit hjem, kan du dele din online højhastighedsforbindelse med alle de trådløse kompatible computere i dit hjem. Dette kræver ikke mere end en trådløs trådløse router, som giver dig mulighed for at sende det relevante signal i hele dit hus.