Sådan nulstilles en NetGear DG834GT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser. Indtast nummerstrengen '192.168.0.1' og tryk 'Enter'. Du skal blive bedt om et vindue, der beder om et brugernavn og en adgangskode. Hvis dette ikke virker, skal du bruge nummerstrengen '192.168.1.1'.

2.

Indtast det brugernavn og adgangskode, du valgte, når du oprettede Netgear DG834GT for første gang . Hvis du aldrig har ændret brugernavn og kodeord, skal du indtaste brugernavnet 'admin' og adgangskoden 'adgangskode'. Dette fører dig til det centrale interne kontrolpanel til routeren.

3.

Rul ned til overskriften 'Vedligeholdelse' på venstre side af skærmen og klik på 'Diagnostik' link.

4.

Klik på knappen 'Genstart' nederst i vinduet. Routeren slukker og genstarter. Tillad flere sekunder for DG834GT at genstarte fuldt ud, før du forsøger at oprette forbindelse til det for at surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har adgang kontrolpanelet til Netgear DG834GT, fordi du ikke har adgangskoden, skal du nulstille den ved at tage den ud af stikkontakten i 30 sekunder og derefter tilslutte den igen.
  • Et trådløst netværk router er i det væsentlige en meget lille computer, og fra tid til anden kan enhver router sænke, låse op eller opleve andre problemer, der holder den ude af drift normalt. Netgear DG834GT router har en intern funktion, der gør det muligt at nulstille enheden i tilfælde af et problem, så det kan genstarte og vende tilbage til normal drift. Nulstil din Netgear DG834GT-router, hvis den pludselig har oplevet et problem, da det tidligere fungerede korrekt.