Sådan opretter du en gratis hjemmeside med Kid Templates

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download en gratis kids website skabelon. 000webhost har gratis skabeloner, du kan downloade og bruge (se Referencer). Når du er der, skal du rulle gennem skabelonerne og klikke på 'Download' under den du kan lide.

2.

Gå til en gratis webhost. De fleste gratis website værter tillader ikke dig at ændre HTML på en webside. I stedet kan du kun bruge deres skabeloner. To værter, der giver dig mulighed for at ændre HTML'en, er Weebly og Webs (se Referencer).

3.

Tilmeld dig en konto hos webstedets vært. Du finder formularen øverst på hjemmesiden.

4.

Opret et webstedsnavn. Da hosting er gratis, vil du være et underdomæne (www.yoursite.yourhost.com).

5.

Gå ind i HTML'en. Til webs, når du bliver bedt om at vælge en skabelon til dit websted, skal du se under skabelonerne, og du vil se en knap, der siger 'Brug kun HTML-tilstand'. For Weebly, gå ind i 'Design' mode. Klik derefter på 'Mine brugerdefinerede skabeloner' og derefter 'New Blank Theme.'

6.

Åbn den skabelon, du downloadede før, og kopier og indsæt HTML'en. Du kan gøre dette ved at fremhæve alt og derefter klikke på 'Rediger' og derefter 'Kopier'. Gå til din webhost og indsæt HTML'en ved at gå til 'Rediger' og derefter 'Indsæt'.

7.

Udgiv hjemmesiden ved at klikke på knappen 'Publicer'. Din hjemmeside vil nu være levende og klar til at folk kan udforske den.

Hvis du ønsker at lave et barns websted gratis ved hjælp af en skabelon, kan du have fundet, at det er lidt svært, hvis dette er din første gang at opbygge en hjemmeside. Men når du finder steder, der giver dig mulighed for at lave gratis hjemmesider, og du ved, hvor du skal kigge efter gratis kids-skabeloner, er det faktisk ret nemt at installere scriptet til skabelonen. Du skal bare se lidt rundt for at finde de rigtige sektioner for at få adgang.