Sådan sikkerhedskopieres Exchange-postkasser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' På listen over menupunkter skal du klikke på 'Microsoft Exchange Server' og derefter klikke på 'Exchange Management Shell' genvej. Dette åbner et vindue, hvor du indtaster kommandoerne til postkasseadministration.

2.

Skriv følgende kommando i vinduet:
'Ny - ManagementRoleAssignment --Role' Postkasse Import Export '--User' 'u0026 lt; user u0026 gt;' '
Denne kommando giver den nuværende bruger mulighed for at eksportere postkassen.

3.

Skriv følgende kommando ind i Exchange-kommandoskallen:
Eksporter - Postkasse - Identitet u0026 lt; user u0026 gt; -PSTFolder sti u0026 lt; save\_location u0026 gt;
Erstat 'u0026 lt; user u0026 gt;' med postkassens brugernavn, du vil eksportere. u0026 lt; save\_location u0026 gt; 'er mappen på harddisken, hvor PST-filen er sikkerhedskopieret. Det kan tage flere minutter for PST-filen at sikkerhedskopiere, afhængigt af størrelsen.

4.

Kopier PST-filen til en cd eller ekstern harddisk. Nogle administratorer gemmer back ups til et netværksdrev på en anden mail-server.

Tips og advarsler

< / p>
  • Disse trin kan gentages for at gemme andre postkasser individuelt.
  • Microsoft Exchange leverer netværk med en e-mail-kommunikationsløsning. Serveren bruges til at gemme, sende og hente e-mail-kommunikation inden for det lokale netværk eller via internettet. Exchange-postkasser gemmes som en personlig butiksfil (PST). Administratoren kan sikkerhedskopiere postkasser på serveren ved at eksportere e-mails og kontakter til en PST-fil og gemme sikkerhedskopierne til et eksternt medie som f.eks. En cd, dvd eller ekstern harddisk.