Sådan tilslutter du AT u0026 T DSL til et skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren, hvis den er tændt. Det er lettere for computeren at hente den nye internetforbindelse, hvis den er tændt, når modemet er tilsluttet.

2.

Slut strømadapteren til modemet, men vent at sætte det i en stikkontakt. Tilslut modemet til skrivebordet ved hjælp af Ethernet-kablet, der fulgte med modemet.

3.

Slut et filter til telefonstikket. Brug et dobbeltportfilter, hvis du vil tilslutte en telefon og et modem til samme vægstik, eller ellers bruge et enkeltportfilter. Sæt filteret i stikkontakten. Kør en telefonlinje fra DSL-porten til filteret til modemet. Du kan tilslutte en anden telefonlinje til telefonporten på dual-port-filteret til en telefonenhed. Filtre leveres med modemet og afbryder støjafbrydelser fra telefonlinjen. Hvis du ikke bruger dette filter, kan det medføre problemer med forbindelsen.

4.

Slut strømadapteren til stikkontakten og tænd for computeren.

5.

Vent til Windows for at afslutte indlæsningen og for alle lysene på modemmet for at gøre en solid grøn. Hvis der er røde eller blinkende grønne lys, skal du kontrollere kablerne igen, inden du ringer til kundeservice. Der er noget galt med forbindelsen eller modemmet. Windows genkender den nye enhed og installerer drivere til den. Det vil også etablere en forbindelse til internettet for dig. Åbn en browser og start med at surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Hvis Windows ikke installerer drivere til dig automatisk, skal du bruge den disk, der fulgte sammen med modemet. Indsæt disken i cd-rom-drevet på din computer. Autorun-værktøjet starter automatisk. Følg instruktionerne i installationsguiden for at installere enheden og opret en internetforbindelse.
  • AT u0026 T sender dig et DSL-modem og instruktioner i posten, når du tilføjer ny AT u0026 T eller hurtig adgang, DSL Internet-service. Du kan vælge at få en tekniker til at komme ud for at oprette forbindelsen til dig, men det vil være et ekstra gebyr. Hvis du er forvirret om, hvordan du tilslutter AT u0026 D DSL-service til et skrivebord, skal du ikke betale tillægsgebyret. Det er ikke svært at gøre og tager kun et par minutter.