Sådan udvikler du din egen personlige e-mail-liste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner:

1.

Bestem, hvem du leder efter - personer med samme personlige interesser og hobbyer eller faglige jævnaldrende, der arbejder på samme område som dig?

2.

Opret en konto med to eller tre sociale netværkssites, hvis du endnu ikke har en. Websteder som Facebook, Twitter, LinkedIn og MySpace kan let sætte dig i kontakt med hundredtusinder af mennesker, der kan dele dine interesser. Tilføj nok information om dig selv i din profil for at give ligesindede personer også mulighed for at finde dig.

3.

Udforsk sider og profiler fra andre brugere på webstederne. Normalt i profilområdet vil mange medtage en e-mail-adresse, hvor de kan kontaktes, men antager ikke, at personen vil blive tilføjet til en e-mail liste. Det er bedst at sende en direkte besked til den interesserede person og bede om tilladelse til at føje dem til din liste og en grund til, at du gerne vil oprette forbindelse.

4.

Besøg diskussionsfora, der er centreret om dine særlige interesser, hvor den type mennesker, du ønsker på din liste, også kan hænge ud. Når du har fundet en tiltalende diskussion, skal du indlede samtalen ved at bidrage med værdifulde kommentarer. De fleste diskussionsfora har en underskriftskasse, hvor du kan inkludere dit navn og din emailadresse eller dit website link nederst i din kommentar.

5. Find blogs relateret til dine interesser. Igen skal du efterlade substantielle kommentarer sammen med dit navn og kontaktoplysninger. Du kan kontakte blog-ejeren direkte og bede om tilladelse til at tilføje dem til din e-mail liste eller gøre det samme med andre, der har forladt kommentarer, da de sandsynligvis også deler de samme interesser.

6. < / p>

Opret en egen blog eller et websted. Dette er en fantastisk måde at give din ekspertise på dit område af interesse eller forretnings niche og derved tiltrække ligesindede mennesker til dig. Vis dine kontaktoplysninger fremtrædende på webstedet og sørg for, at der er et kommentarområde for besøgende, så de ideelt set kan forlade nogle kontaktoplysninger.

7.

Udvikl din egen personlige mail liste hurtigt ved at benytte hvert af ovenstående trin i stedet for blot at fokusere på en.

8. Kommunikér regelmæssigt med dine kontakter, men vær ikke skadedyr. Et ugentligt nyhedsbrev, måske på samme dag hver uge, er som regel en velkommen email, at dine kontakter vil se frem til, om indholdet er frisk og relevant til dine fælles interesser hver gang.

Tips og Advarsler

  • Med din egen hjemmeside eller blog kan du oprette en opt-in formular, hvor besøgende kan vælge at modtage nyhedsbreve. Du kan gøre dette via e-mail autoresponder tjenester som GetResponse og AWeber. For mere information, se afsnittet 'Ressourcer'.
  • Tiden til at udvikle din egen personlige e-mail liste er en praktisk måde at opbygge et netværk af mennesker, der deler dine interesser. Når du har udviklet en liste, kan du oprette broadcast-e-mails, der vil gå til alle på din liste, eller sende beskeder til mindre udvalgte grupper eller enkeltpersoner. Ved at bestemme, hvilken type mennesker du forsøger at forbinde med dig, kan du målrette mod de personer, der passer til dine kriterier.