Sådan genoptages en download efter en tabt forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Firefox

1.

Vælg 'Værktøjer' fra øverste menu i Firefox-browseren for at få vist en rullemenu. På denne menu skal du vælge 'Downloads'.

2.

Find den download, der skal genoptages i det resulterende 'Downloads' vindue.

3.

Højreklik på download og vælg 'Genoptag'. Downloaden starter fra det nærmeste færdige punkt i sin cache.

Internet Explorer

1.

Højreklik på download og vælg 'Genoptag'. < /p>

2.

Gem filen, der skal downloades til samme sted på computerens harddisk, og navngiv den samme som den blev nævnt første gang den blev downloadet. Gør dette ved at vælge 'Gem' fra dialogmenuen, vælge det sted, det var blevet downloadet til tidligere, navngive det korrekt (eller lad det være som det var hvis navnet ikke blev ændret) og klikke på 'Gem' igen.

p> 3.

Filnedlæsningen skal genoptages fra det nærmeste komplette punkt, som Internet Explorer har i sin cache.

Tips og advarsler

  • Firefox betragtes som en af ​​de brugervenlige browsere til rådighed, dels på grund af dets strømlinede download interface. Det er også et af de mest sikre. Overvej at skifte fra Internet Explorer.
  • Hvis du bruger Internet Explorer, skal du altid gemme downloadede filer på en nem at finde sted i stedet for at åbne filen. dette som standard oprettes mappen 'Downloads' i en computer 's' Mine dokumenter 'mappe. En gemt fil opretter en cache, hvorfra en internetbrowser kan genoptage en download.
  • Alle browsere kan komme i problemer, hvis en fil er blevet stoppet flere gange. Prøv at undgå at stoppe en download, hvis det er muligt. Hvis der er et problem med internetforbindelsen, der forbliver aktiv, skal du først løse det først, før du prøver at downloade store filer. Alternativt kan du finde et downloadhåndteringsprogram og installere det på computeren, men vær sikker på at det ikke vil installere spyware! li> Din fil er næsten færdig med at downloade, når internettet gik ned for tællingen, men bekymre dig ikke. Om modemet kan opdateres for at starte forbindelsen eller ej, kan mange gange en download hentes, så en computer kan genoptage, hvor den slap i stedet for at genstarte fra begyndelsen. Den bedste måde at gøre dette på er at oprette en download caching-funktion i forvejen. Heldigvis indeholder de to mest populære browsere, Windows Internet Explorer og Mozilla Firefox begge en sådan funktion.