Sådan konverteres YouTube-videoer til MP3-sange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konverter YouTube med videokonverteringswebsted

1.

Gå til YouTube. Vælg en video, du vil se. Fremhæv og kopier videoens webadresse fra webbrowserens webadresselinje til computerens udklipsholder ('Cmd' + 'C' eller 'Ctrl' + 'C').

2 .

Gå til et websted for videokonvertering, for eksempel Media Converter-konverteringens websted. (Se linket i Ressourcer.)

3.

Klik på ikonet 'Indtast et link'. Indsæt YouTube-videoens webadresse i den tomme tekstkolonne på den nye webside, der vises ('Cmd' + 'V' eller 'Ctrl' + 'V').

4.

Vælg 'MP3' fra rullemenuen under 'Filformat' på den nye webside, der vises.

5.

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Gem til'. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'OK' for at lukke vinduet og vende tilbage til websiden.

6.

< p> Klik på knappen 'Konverter' eller 'Konverter nu' på websiden. Klik på 'Gem' knappen på den nye webside, der vises. MP3-lydfilen, der er konverteret fra YouTube-videoen, er nu på skrivebordet til din computer.

Konverter YouTube med videooverførselssoftware

1.

Hent og installer et gratis program til videooverførsel, f.eks. det gratis YouTube Downloader-program . (Se linket i Ressourcer.) Genstart computeren, efter at installationen er færdig.

2.

Gå til YouTube. Vælg en video at se. Fremhæv og kopier th e-videoens webadresse fra webbrowserens webadresselinje til computerens udklipsholder ('Cmd' + 'C' eller 'Ctrl' + 'C').

3.

Dobbeltklik på ikonet for videooverførselsprogrammet for at starte det. Indsæt YouTube-videoens webadresse i den tomme tekstkolonne ved siden af ​​fanen 'Download URL' ('Cmd' + 'V' eller 'Ctrl' + 'V').

4.

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Gem til'. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'Åbn' for at lukke vinduet.

5 .

Vælg 'MP3' i rullemenuen ud for 'File Format.'

6.

Klik på knappen 'Download' nederst -hørste hjørne af videooverførselssoftwaren.

7.

Vent, når videooverførselsprogrammet downloader og konverterer YouTube-videoen til MP3-formatet og gemmer det til skrivebordet. video download software program, når MP3-filen er blevet gemt.

Konverter YouTube med video konvertering software

1.

Download og installer et gratis video konvertering program, for eksempel det gratis program til Kyoto Free Video Converter. (Se linket i Resources.) Genstart pc'en efter installationen.

af videoen c

3.

Træk YouTube-videoen fra computerens harddisk til videooverføringsprogrammet.

4. < / p>

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Gem som'. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'Åbn' for at lukke vinduet.

5.

Vælg 'MP3' fra rullemenuen ud for 'Filformat.'

6.

Klik på knappen 'Konverter' eller 'Start' på videooverføringsprogrammet.

7.

Vent som konverteringssoftwaren konverterer YouTube-videoen til MP3-formatet og gemmer det til skrivebordet. Afslut videooverføringsprogrammet, når MP3-filen er blevet gemt.

Tips og advarsler

  • Videokonverteringswebstedet fungerer hurtigere, når der er let trafik online. Brug det sent om aftenen eller i weekenderne til det hurtigste svar.
  • Lad ikke videokonverteringswebstedet gå, før du har MP3-lydfilen på skrivebordet.
  • YouTube-videoer ledsages ofte kun af musik. Du kan konvertere en YouTube-video til en MP3-lydfil, der kan lyttes til på en computer eller overføres til en mobilenhed. En video konvertering hjemmeside konverterer YouTube video til MP3 lyd filformat uden at du skal installere nogen software på din computer. Du kan også bruge videooverførselssoftware til at gemme YouTube-videoen til skrivebordet som en MP3-fil eller konvertere YouTube-videoen til MP3-formatet med videokonverteringssoftware. Alle disse procedurer er gratis.