Sådan oprettes en Eircom Email-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig Eircom for internet service, hvis du ikke allerede har gjort det. Deres produkt guide er angivet som en ressource nedenfor. Du skal være en Eircom-kunde, før du kan få adgang til en Eircom-e-mail-konto.

2.

Besøg Eircom-tilmeldingssiden, der er angivet som en ressource nedenfor. Vælg, om du er et bredbånd eller en opkaldskunde, og klik på 'Tilmeld dig' under den, du vælger. Dette vil føre dig til en registreringsside.

3.

Indtast Eircom-telefonnummer og kontonummer i de angivne tekstbokse, og klik derefter på 'Send'. Du skal bekræfte, at du har valgt den rigtige konto.

4.

Vælg en e-mail-adresse og et kodeord. Du får mulighed for at tilmelde dig e-mail-tilbud, inden din nye konto er færdiggjort. Du kan fortsætte med at bruge kontoen, så længe du er Eircom-kunde.

Hvis du er forbundet til internettet i Irland, er der en god chance for at vide om Eircom. Det skyldes, at Eircom er en af ​​Irlands største internetudbydere. De leverer bredbånd, WiFi, modem og routere og har mange funktioner, der kan hjælpe dig med at søge på internettet hurtigere. De tilbyder også gratis e-mail-konti til alle deres kunder. Så længe du allerede er Eircom-kunde, er det en hurtig proces at oprette din egen Eircom e-mail-adresse.