Gratis internet telefon kommunikation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Anvendelse

Offentlige telefonnet har oplevet et kraftigt fald i brugen siden adkomsten af ​​internettelefonen. Millioner af brugere rundt omkring i verden udnytter gratis internetkommunikationssoftware. Japan, Kina og USA fortsætter med at være hotbeds af internet telefoni forbrug med Europa kommer ind på bandwagon også.

Operation

VoIP opererer i det digitale rige, konvertere stemme til et digitalt signal. Dette signal komprimeres derefter til at følge bestemte internetprotokoller og konverteres til et telefonsignal, inden det når sin endelige destination. De digitale signalpakker bliver dirigeret over internettet.

Krav

Et gratis internetopkald kan fungere over en 33,6 Kbps opkaldsforbindelse, men fungerer mere effektivt på en bredbåndsinternetforbindelse, herunder DSL, kabel eller T1. De fleste computere har i dag den optimale mængde processorkraft og hukommelse til at betjene den nødvendige software. Kontroller systemkravene til softwaren til ældre computere.

Lydkommunikation tager lidt båndbredde op, så det er bedst at sikre, at alle e-mail-applikationer samt online-browservinduer lukkes eller minimeres, da disse applikationer kan reducere forbindelsens ydeevne.

Fordele

Den største fordel ved internettelefoni er omkostningsbesparelsen. Folk, der bruger den samme software, kan downloade den og ringe til hinanden gratis over hele verden. Langdistance bliver i det væsentlige et ikke-problem, som skærer en telefonregning sammen. Hvis du har brug for at ringe til en person, der ikke har den samme software, er der planer til drastisk billige priser for at kunne ringe til jordlinier og mobiltelefoner.

Kvaliteten af ​​lyden er klarere end analog og mere pålidelig end trådløs. Kontakter kan få adgang til ethvert sted, der har en computer og den rigtige software. Dette kan bruges af virksomheder til at kommunikere med kunder, medarbejdere og medarbejdere baseret på forskellige geografiske placeringer.

Ulemper

Sikkerheden er en af ​​bekymringerne for gratis VoIP-tjenester. Desuden kan du ikke betjene dem uden en computer, og der er ekstra omkostninger ved at købe en mikrofon og et headset. Nogle af softwaren tager også en hel del computersystemressourcer op, som kan miste ned ydeevne, hvis du har for mange ting åbne. Voice over Internet Protocol (VoIP) er hurtigt blevet et kommunikationsmiddel siden introduktionen af ​​bredbåndsinternet virksomheder. Som teknologien avancerede, lydkvaliteten rivalerede og overgik den af ​​regelmæssige jordlinjetjenester. Dermed kom udviklingen af ​​gratis internetkommunikationstjenester, herunder Skype, Evaphone og iCall, som gjorde det muligt at tale med alle i verden, der har samme program. At komme ind i arenaen for gratis internet kommunikation er let. At forstå teknologien og dens fordele vil hjælpe med at vurdere, om det er en teknologi, du vil bruge.