Hvad er fordelene ved mobile databaser?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En mobil database udnytter cloud computing-modellen, hvor flere eksterne computere arbejder sammen for at gemme og behandle oplysninger. Brugere kan interagere med en mobil database fra næsten hvor som helst med mobile eller håndholdte computere, hvilket gør det muligt for en virksomhed, der bruger mobil dataadministration en øget rækkevidde og rækkevidde over deres konkurrenter. Den øgede adgang til en mobil database muliggør også hurtigere adgang til data og øget produktivitet, samtidig med at der sikres visse sikkerhedsforanstaltninger mod datatab, der ikke er iboende i en centraliseret database.

Portabilitet af service

Tjenesteudbydere i mange brancher kan adgangsdata fra fjerntliggende steder, arbejde fra satellitsteder eller i felten for at give lige niveauer af support og service, som det ville være fra et hovedkontor eller en central placering. For eksempel kan mægler- og forsikringsagenter få adgang til markeds- og kundedata på steder uden for deres kontorer. Dette giver mulighed for flere og hurtigere transaktioner og krav på opløsninger end det, der kunne opnås ved fysisk at transportere information til en central database.

Adgang til flere parter

Off-site adgang til en mobil database sikrer, at data, der er nødvendige for en bestemt opgave eller job er tilgængelig hurtigt. Advokater kan maksimere de timer, der faktureres, og hurtigere opkrævningen af ​​gebyrer ved at skære ud, hvor lang tid det tager at overføre de nødvendige oplysninger tilbage til en central placering. De kan også få adgang til information og nå frem til klienter, når de er ude af kontoret, og giver øjeblikkelige sagsdata og øget produktivitet. Ejendoms- og bygningsarbejdere kan kommunikere med andre medlemmer af deres branche, såsom entreprenører, leverandører og arkitekter, og give dem hurtig adgang til de oplysninger, der er nødvendige for at udføre deres forskellige opgaver.

Mobile Backup og Data Recovery

En database, der udnytter en mobilopsætning, er ikke underlagt de samme farer som truer et enkelt, centralt informationshub. Data gemt på en central server kan gå tabt på grund af strøm tab, naturkatastrofe, brand, oversvømmelse eller anden katastrofe. En mobil database, der udnytter en cloud computing model, vil blive sikkerhedskopieret på flere computere på forskellige steder, hvilket minimerer eller endda helt forhindrer tab eller kompromittering af data på grund af problemerne fra centrale servere.