Problemer med NetGear-routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  NetGear-routere er netværksprodukter, der giver flere brugere adgang til delte ressourcer, herunder printere, servere og internetforbindelse. Mens NetGear producerer en bred vifte af routere, deler næsten alle dem lignende funktioner. Disse omfatter Ethernet RJ-45-stik på bagsiden af ​​enheden, sikre trådløse netværksfunktioner og evnen til nemt at konfigurere enheden ved hjælp af en almindelig webbrowser.

Tydelige problemer

Nogle af de mest almindelige problemer er dem der er mest lette. Dette indbefatter at bekræfte, at alle forbindelseskabler (både fra din computer til routeren og fra modemet til routeren) sidder fast, at routeren er tændt, og at de relevante lamper virker. I mange tilfælde vil en simpel genstart (løsningen af ​​routeren fra strømkilden, vente 45 sekunder og derefter tilslutte den igen) løse problemet.

Ingen internetforbindelse

Bekræft dit modem (enten DSL eller kabel) er tændt og modtager signal fra din internetudbyder. Genoprette dit modem, i takt med din router løser ofte mange problemer. I nogle tilfælde kan lynnedslag eller strømforstyrrelser beskadige visse dele af en router, men ikke andre, så prøv at forbinde til forskellige stik.

Kontroller indstillingerne

Bekræft, at routers indstillinger ikke er blevet ændret siden sidste gang du har tilsluttet dig. I de fleste tilfælde bruges standardindstillingerne, men hvis du bruger DSL, skal du kontrollere indstillingerne på din router for at sikre, at brugernavnet og adgangskoden er korrekte. Kontakt også din internetudbyder for at bekræfte, at det ikke har ændret noget, f.eks. Dets DNS-servere.

Ingen trådløst signal

Hvis du 'tilslutter trådløst, skal du sørge for at du faktisk forbinder til dit netværk og ikke et andet trådløst netværk, der tilfældigvis er inden for rækkevidde. Hvis du stadig har problemer med at bekræfte, at du har indtastet din adgangskode eller netværksnøgle korrekt. Hvis trådløs forbindelse stadig er et problem, skal du slutte til enheden ved hjælp af et Ethernet RJ-45-kabel og logge på som administrator for at kontrollere de trådløse indstillinger.

Mistet eller glemt kodeord

NetGear-routere (sammen med andre mærker) har to adgangskoder, en 'admin' adgangskode og brugernavn, der er nødvendige for at konfigurere enheden og et trådløst netværksadgangskode, der giver brugerne adgang til det trådløse netværk. Et tab af en vil nødvendiggøre, at routeren nulstilles til sine oprindelige fabriksindstillinger. Dette opnås ved at trykke 'Reset' knappen på bagsiden af ​​enheden til 45 sekunder, mens routeren er tændt.

Problemer Ou t af din kontrol

Hvis alt tjekker ud, men du stadig ikke kan tilslutte, kan det være noget større end din router. Tjek med din internet-tjeneste eller andre brugere, der også bruger den samme internetudbyder for at bekræfte, at problemet ikke er noget uden for din kontrol, f.eks. En nedbrudt server eller nedadgående ledninger.