Sådan bruges Utorrent Med en HTTP Proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Utorrent-programmet.

2.

Klik på 'Valg', som er placeret øverst på skærmen mellem ' Fil 'og' Hjælp 'indstillinger.

3.

Klik på' Indstillinger 'i rullemenuen.

4.

Klik på 'Forbindelser' på venstre side af menuen.

5.

p> Udforsk menuen. Til højre er der to separate felter, 'Listening Port' og 'Proxy Server.' Spring over 'Lytteport' feltet og gå videre til 'Proxy Server' sektionen.

6.

Find og skriv ned 'Port' nummer. Portnummeret er placeret tredje fra venstre øverst til højre i feltet 'Proxy Server'.

7.

Gå til referencewebstedet nedenfor og find en proxy, der har samme portnummer, som du skrev ned i trin 6. Portnumre er placeret ved siden af ​​proxynumrene efter tyktarmen. HTTP proxys er placeret til venstre for siden, og både 'Socks4' og 'Socks5' proxys blandes i samme felt på højre side af siden. Bemærk, hvilken slags proxy du har valgt, 'Socks4', 'Socks5', 'HTTP' eller 'HTTPS.' På nuværende tidspunkt har dette websted ikke nogen HTTPS proxys, selv om det kan ændre sig dag for dag. Klik og hold museknappen nede og flyt musen over proxyen for at markere den. Højreklik på proxyen, og en lille menu vises. Vælg 'Kopier' fra den menu.

8.

Gå tilbage til Utorrent og gentag trin 2, 3 og 4.

9.

Spring over 'Lytteport' -feltet og flyt til sektionen 'Proxy Server'.

10.

Klik på pil nedad i boksen ved siden af ​​ordet 'Type.' Vælg hvilken slags proxy du bruger, 'Socks4', 'Socks5', 'HTTP' eller 'HTTPS' fra rullemenuen.

11.

Højreklik inde i proxyboksen og vælg 'Indsæt' i den menu, der vises. Dette vil indsætte din proxy.

12.

Klik på 'Apply' knappen og klik derefter på 'OK'.

13.

Luk Utorrent for ændringerne træder i kraft, og genåbner Utorrent.

Mens du surfer på nettet online, sender din computer oplysninger, der kan spores for at identificere, hvem du er, og hvad du laver, som f.eks. At downloade filer. Hvis privatlivets fred er et problem for dig, mens du downloader, kan du beskytte dig selv ved at downloade filer under en proxy i din Utorrent-klient. Indstilling af en proxy giver dig mulighed for at forblive anonym online ved at holde din computer usynlig for andre. Dette vil øge din online sikkerhed ved download af filer fra Utorrent uden at sænke computerens downloadhastighed.