Sådan øges downloadhastigheden med en opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et download acceleratorprogram. Disse programmer kan skabe flere forbindelser af forskellige filsegmenter for at øge downloadhastigheden. Free Download Manager og Download Accelerator er to af mange programmer tilgængelige til gratis download (se Resources section).

2.

Sørg for, at dit modem overholder V.92-standarderne. Kontakt producenten for at kontrollere, om dit modem følger moderne standarder. Forældede modemer vil gøre en allerede langsom opkaldsforbindelse endnu langsommere.

3.

Fremskynde modemet. Klik på din desktop 's' Start '-knap og vælg' Kontrolpanel. 'Dobbeltklik på' Modem og telefonindstillinger. 'Klik på fanen' Modems 'og klik på det eksisterende modem. Klik på' Egenskaber 'knappen. Klik på' Modem '-fanen. Klik på rullemenuen under' Porthastighed. 'Vælg den maksimale hastighed, dit modem er i stand til.

4.

Luk ubrugte programmer og vinduer. sikker på, at der ikke er nogen hurtigstartsikoner nederst til højre på skærmen (ved siden af ​​uret), der bruger internetforbindelsen. Hvis du finder noget, højreklik på ikonerne og vælg 'Afslut'.

5.

Brug et kortere telefonkabel til at oprette forbindelse til dit modem fra hovedkilden. Langere kabler kan sende data med en langsommere hastighed.

6.

Fjern dine telefonapparater fra telefonlinjen, mens du downloader indhold. Telefoner bruger en vis mængde båndbredde, selvom de ikke er i brug.

En opkaldsforbindelse bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Downloadhastigheden i en opkaldsforbindelse er langsom. Du kan dog stadig finde opkaldsforbindelse nyttig på steder, hvor der ikke er nogen overkommelig bredbånds- / kabelforbindelse. Der er ingen enkelt løsning til at øge downloadhastigheden ved hjælp af opkald. Du kan dog tage visse trin for at forbedre og optimere downloadhastigheden.