Sådan tilslutter du min bærbare computer til mit netværk ved hjælp af et Belkin G trådløst kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for din bærbare computer og find PCMCIA-udvidelsessporet. Det er normalt på bagsiden af ​​sagen, men konsulter din ejerens manual for specifikke detaljer.

2.

Fjern eventuelle stedholder eller 'dummy' kort kan være i din PCMCIA slot. Tryk på udløserknappen indad, indtil den klikker og strækker sig helt ud af chassiset. Tryk det igen indad for at skubbe pladsholderkortet ud. Fjern pladsholderen og læg den til side.

3.

Skub Belkin Wireless G-kortet ind i PCMCIA-slot med forsiden opad. Tryk kort på kortet i sporet, indtil det ikke vil gå længere. Træk forsigtigt på kortet for at sikre, at det er sikkert.

4.

Tænd for din bærbar. Afhængigt af dit operativsystem skal du muligvis installere driverprogrammet, der blev pakket med kortet. Placer driver-cd'en / dvd'en i din bærbare computers optiske drev, og vent på, at autoplay-popupen vises. Følg installationsvejledningen og genstart din pc, når du bliver bedt om det.

5.

Dobbelt -Klik på ikonet for Belkin trådløs kontrolpanel i systembakken, der er placeret nederst til højre på skærmen.

6.

Vælg dit trådløse netværks navn (SSID) fra listen over tilgængelige SSID'er. Indtast dit kodeord, hvis det er nødvendigt. Klik på 'Connect.'

For ti år siden var trådløs netværksteknologi stadig i sin barndom. Det krævede omfattende opsætnings- og forberedelsestid, og rækkevidden var begrænset og ofte upålidelig. Teknologi har ladet sig gøre, og det moderne trådløse netværksudstyr er lige så godt som dets hårdkædede fætter - og meget mere praktisk. Belkins trådløse udstyr strømlinjerer processen betydeligt, og kan indstilles til at køre med din bærbare computer på få minutter.