Sådan Download Naruto vs Orochimaru

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Veoh Player for at downloade Naruto vs Orochimaru til din computer (se link under Ressourcer). Veoh Player er et gratis program til rådighed for Mac og pc'er. Når du har installeret dette program, kan du downloade videoen fra Veohs hjemmeside.

2.

Tilmeld dig en gratis konto hos Clipser for at downloade en MP4 af Naruto vs Orochimaru. Når du har bekræftet din konto ved hjælp af bekræftelses-e-mailen, kan du vælge at hente videoen. Clipser vil sende et downloadlink til filen til din email-adresse.

3.

Få en version af Naruto vs. Orochimaru optimeret til brug på mobiltelefoner og multimedieenheder fra MOBANGO. Dette websted har ingen login krav eller software downloads. Du kan downloade en gratis 3GP-version af den scene, der vil spille på gratis medieafspillere til Mac og pc, samt mange populære mobilenheder.

I anden sæson af den japanske anime Naruto: Shippuden, Naruto og Orochimaru står over i et rasende slag. Naruto, den centrale hovedperson i historien, er en stærk ung shinobi eller ninja. Orochimaru er det skurkøse væsen, der har vredet sindet til en af ​​Naruto 's nærmeste venner. Naruto vs Orochimaru scenen er en kulmination på mange års opbygning og er en favorit blandt fans. Du kan downloade denne uforglemmelige scene online fra et antal kilder.