Sådan blokerer jeg min IP-adresse fra at blive sporet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug MegaProxy

1.

Åbn din yndlingswebbrowser og besøg MegProxy-webstedet.

2.

Indtast URL til den hjemmeside, du vil besøge, i feltet 'Adresse'.

3.

Klik på 'Surf!' Du vil blive taget til den hjemmeside, du vil besøge, og din IP-adresse vil ikke blive afsløret for hjemmesiden.

Brug UltraSurf

1.

Åbn din

2.

Klik på knappen 'Gratis download'.

3.

Uddrag UltraSurf-applikationen fra zip-arkivet ved at højreklikke og vælge 'Uddrag alle'.

4.

Dobbeltklik på UltraSurf-programmet. Internet Explorer åbnes, og du surfer på internettet med din IP-adresse gemt.

Brug Tor

1.

Besøg Tor-webstedet.

2.

Klik på 'Download Tor.'

3.

Vælg 'Tor Browser Bundle til Windows.' Bemærk: Mac- og Linux-brugere skal vælge det passende system til deres behov.

4.

Klik på 'Gem', når du bliver spurgt, hvad du skal gøre med filen. Bemærk: Hvis filen ikke begynder at hente straks, men i stedet vises en informationslinje, skal du klikke på den og vælge 'Download fil.'

5.

Dobbeltklik på ' Tor '-filen Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Brug Tor-browseren til at surfe anonymt.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlægger at surf anonymt anonymt regelmæssigt, kan du overveje at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) i stedet for en af ​​disse muligheder. Forskellen til en slutbruger er ikke-eksisterende, men kommercielle VPN'er tilbyder typisk hurtigere service end det, der kan fås fra produkterne her (fangsten er, at du skal betale for tjenesten).
  • Når du bruger et af disse programmer, er det altid en god ide at tjekke din IP-adresse ved at besøge et websted som 'Hvad er min IP ?' for at bekræfte, at din IP-adresse er ændret. Af og til fungerer programmerne ikke som de skal, og der er ingen måde at vide dette uden at kontrollere, hvad din IP-adresse er.
  • Blokerer din IP-adresse fra at blive sporet er en god idé, hvis du forsøger at beskytte dit privatliv. Selvom ingen rent faktisk kan finde dit navn og din adresse med din IP-adresse alene, kan mange personlige oplysninger hentes fra din IP-adresse, og det er nok til at få nogle mennesker til at holde det skjult. (På trods af hvad du kan se på tv-shows, selv regeringen skal anmode om oplysninger fra din internetudbyder --- det er ikke på lager andetsteds.) Heldigvis er det nemt at blokere en IP-adresse.