Sådan fejlfindes et LAN-computersystem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at alle Ethernet-kabler, der forbinder computere i dit LAN til din netværksrouter, er tilsluttet korrekt. Hvert kabel skal have sit eget Ethernet-kabel, der forbinder det med routeren, og alle kabler skal være korrekt forbundet til både den pågældende computer og til netværksrouteren. Hvis Ethernet-kablerne ikke er ordentligt tilsluttet i begge ender, slipper en computer af netværket.

2.

Nulstil din LAN-computerrouter. Din router har et indbygget hukommelsessystem, som det bruger til at gemme instruktioner. Hvis der opdages en fejl i denne hukommelse, kan det medføre problemer for alle computere, der er tilsluttet netværket. Tag stikket ud af LAN-computerens router. Vent 15 til 30 sekunder, og sæt derefter kablet i igen. Dette fjerner hukommelsen, som løser problemer, du havde med dit LAN.

3.

Nulstil dit internetmodem (hvis relevant). Hvis du bruger dit LAN-system til at dele en internetforbindelse med alle computere på netværket, skal du nulstille internetmodemet på samme måde som du nulstiller netværksrouteren. fastsæt den samme type hukommelsesfejl i denne enhed, der blev rettet, når du nulstiller modemets hukommelse.

4.

Sørg for, at dit modem er korrekt forbundet til din LAN-router (hvis relevant). Hvis du er i stand til at dele filer mellem computere på dit netværk, men ingen af ​​computere kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontrollere, at der kører et Ethernet-kabel mellem både din router og dit modem. Hvis dette kabel ikke er til stede eller ikke er tilsluttet korrekt, kan du ikke få internetsignaler fra modemet til routeren.

Et LAN-computersystem er en type netværk kaldet et lokalnetværk. Det 'lokale område' i sætningen indikerer, at netværket består af to eller flere computere, der alle er forbundet med hinanden i samme område som et hus, en virksomhed eller en skole. Hvis du har problemer med dit LAN-computersystem, kan du fejlsøge disse problemer ved at kontrollere, at alt dit udstyr er tilsluttet korrekt og fungerer.