Sådan indstilles en router til at tillade Limewire Music Downloads

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på genvejen for Limewire. Det kan være på dit skrivebord eller andre steder afhængigt af dine installationsindstillinger.

2.

Start din webbrowser og led den til din router s installationsside. Ofte er siden er placeret på 'http://192.168.1.1' men 'http://192.168.0.1 og http://192.168.11.1' er også almindelige. Kontroller din router manual for specifikke instruktioner.

3.

Find overskriften 'Port Forwarding' eller 'Network Settings'. Hver router er navngivningssystem varierer, så udforsk hver overskrift, indtil du finder de rigtige valgmuligheder.

4.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Kør' kommandoen. Skriv 'ipconfig' på kommandolinjen og tryk 'Enter'. Noter din interne IP-adresse. Typisk vil det se sådan ud: '192.168.x.x'.

5.

Gå til installationsprogrammet til routeren. Under 'Port Forwarding' indtast din computers IP-adresse som måldestination og indtast '6346' som målporten. Vælg 'Begge' under 'Protocol' -menuen, når du bliver bedt om at vælge mellem UDP og TCP.

6.

Klik på 'Gem' eller 'OK'. Tillad, at routeren genstarter om nødvendigt. Start Limewire for at kontrollere, at det fungerer korrekt.

< h4> Tips og advarsler

  • Download kun lovlige, ikke-ophavsretligt beskyttede filer med Limewire. Hvis du downloader noget andet, kan det resultere i suspension af din internetkonto eller juridiske problemer.
  • Da det først blev udgivet, var Limewime et paradis for musik og film pirater. Det tilbudt en ureguleret kilde til ulovlig film og musik downloads til nogen med softwaren, gratis. Siden der er blevet demonteret af forskellige retshåndhævende myndigheder, er Limewire genfødt som et Bitorrent-baseret fildelingsprogram til distribution af store (og lovlige) mediefiler. Konfiguration af din router til at tillade Bittorrent downloads kræver et par tweaks, der kun tager et par minutter.