Sådan tilsluttes to trådløse routere til et modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut kablet ende af Ethernet-splitteren til 'Internet Out' eller 'To Computer' -stikket på bagsiden af ​​modemet. Du kan se et eksempel på en Ethernet-splitter i afsnittet Ressourcer i denne artikel.

2.

Slut den ene ende af hvert Ethernet-kabel til hver af splitterens jacks. < /p>

3.

Slut den anden ende af et Ethernet-kabel til 'Connection In' eller 'Internet' -stikket på bagsiden af ​​en af ​​de trådløse routere. Slut enden af det andet Ethernet-kabel til det samme stik på den anden trådløse router.

4.

Slut modemets strømforsyning. Vent til modemstatuslampene tændes og Tilslut strømforsyningerne til hver af de trådløse routere.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruge en Ethernet-splitter til at forbinde et kabelmodem direkte til to computere. I stedet for at forbinde den ene ende af hver Ethernet-kabel til de trådløse routere skal du slutte hver til en computers Ethernet-netstik.
  • Kabel- og DSL-modemer mangler ofte flere Ethernet-udforbindelser, i stedet for at slutte brugeren til at købe komponenter som en router til at forbinde flere computere. En trådløs router kan bruges til at forbinde både WiFi-kompatible enheder og kablede netværksenheder til en enkelt internetforbindelse. Tilslutning af flere routere til et modem er også muligt.