Hvordan tjene penge online uden en webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find en Avenue

1.

Start en blog. Der er websteder, der vil være vært for din blog gratis. Websider som Wordpress tillader dig at have en blog uden at skulle gennemgå problemerne med at opbygge en hjemmeside selv. Hvis din blog tiltrækker nok læsere, kan du begynde at tjene penge ved de annoncer, der er indlejret i din blogside. Mange internet iværksættere skriver mere end en blog.

2.

Skriv artikler til tjenester som eHow eller AnswerBag. Disse tjenester vil betale for gode, intuitive artikler, der fortæller, hvordan man udfører forskellige opgaver.

3.

Find et undersøgelsessted. Disse websteder giver dig mulighed for at udfylde undersøgelser og specialtilbud online til gengæld for dollars.

4.

Brug auktionswebsteder til din fordel. Sælg gamle ting rundt i huset eller brug din virksomhed til at købe varer til lave priser og sælge dem igen med fortjeneste.

5.

Forbind leverandører med kunder. Forskellige websteder vil betale for henvisninger. Dette betyder at forbinde virksomheder med behov for virksomheder, der kan opfylde deres behov.

6.

Gennemgå ting, du kender til. Hvis du rejser meget, er der websteder, der vil betale dig og give dig en del af reklameindtægterne for anmeldelser af eksotiske steder. Hvis du er en almindelig fin middag, kan du vende din restaurant mening til dollars.

7.

Få i stock photography. I denne besættelse tager fotografer billeder og sælger rettighederne til dem. Virksomheder over hele verden har brug for lagerbilleder til hjemmesider, artikler eller manualer. Hele websites er dedikeret til at købe fotografier med det formål at sælge lager billeder.

Tips og advarsler

  • At tjene penge online handler om vedholdenhed. Hold øje med veje, der matcher dine evner.
  • Pas på svindel. Desværre er internettet fyldt med websteder, der søger at bytte på de uskyldige. Tjek et websted, før du køber ind på det. Se online for andre, der har skrevet på fora om webstedet.
  • At køre en hjemmeside er ikke den eneste måde at tjene penge på internettet. Der er mange andre muligheder. Alle kræver tålmodighed og noget hårdt arbejde, men der er penge, der skal laves online. I de fleste tilfælde er der ingen grundinvesteringer. Alt det kræver er at vide, hvor man skal se og have beslutsomhed om at gøre det lykkes.