Sådan fejlfindes en kabel-internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk modemets strømforsyning ud og tæller til ti. Tilslut strømforsyningen igen for at genstarte modemet. Dette vil fjerne modemets hukommelse, hvilket vil slette eventuelle fejl, som forhindrede din computer i at få adgang til forbindelsen.

2.

Træk strømforsyningen til din router og sæt den ind igen for at nulstille enheden. Dette vil rydde routers hukommelse, som sletter eventuelle fejl, der forhindrer din computer i at få adgang til forbindelsen.

3.

Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel. 'Åbn' Netværk og delingscenter 'og klik på' Skift adapterindstillinger. 'Højreklik på ikonet for din lokalnetværksforbindelse og klik på' Reparation. 'Windows lukker kablet Internetforbindelsen, analyserer det for fejl, reparer dem og starte forbindelsen igen. Hvis Windows ikke kan rette fejlene, vil den give dig en liste over muligheder for manuelt at fastsætte din internetforbindelse til kabel.

En kabel-internetforbindelse er en type computer-internetforbindelse, der bruger koaksialkabler (som den slags, der bruges til programmering til dit tv) til at overføre signaler til og fra World Wide Web. Hvis du har problemer med din internetforbindelse til kabel, kan du fejle dem på få forskellige måder.