Sådan opretter du et LAN til Internet Explorer i Windows Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-indgang på hver af de computere, du vil bruge til at oprette et LAN i Windows Vista. Hver af dine computere har en Ethernet-indgang på bagsiden, og hver computer skal bruge et Ethernet-kabel, der er tilsluttet denne indgang.

2.

Tilslut den modsatte ende af hver af dine Ethernet-kabler til en af ​​Ethernet-indgangene på bagsiden af ​​en computerrouter. Denne router vil blive brugt til at oprette dit lokale netværk i Windows Vista.

3.

Vælg en computer for at fungere som 'hoved' -computeren i dit LAN. Indsæt den cd-rom, der fulgte med routeren, i diskdrevet på denne 'hoved' -computer, og klik på 'Install', når installationsprogrammet til routerprogrammet vises. Dette vil installere softwaredriveren til routeren på den computer.

4.

Klik på 'Start' på den samme computer, du brugte i 'Trin 3'.

p> 5.

Klik på 'Kontrolpanel.'

6.

Åbn 'Netværk og delingscenter.'

7.

Klik på 'Opret en ny forbindelse eller et netværk.'

8.

Klik på 'Opret et nyt netværk' og klik derefter på 'Næste'. < /p>

9.

Vælg navnet på din router fra det næste vindue og klik derefter på 'Næste'.

10.

Klik på ' Afslut.' Din computer router er helt oprettet og forbundet, og dit lokale netværk (som kan bruges sammen med Microsofts Internet Explorer) er nu oprettet på din Windows Vista-computer.

Udtrykket 'LAN' betyder 'lokalnetværk.' Dette beskriver en klynge af computere, der alle er forbundet med hinanden. Dette giver computere mulighed for øjeblikkeligt at overføre filer mellem hver maskine, hvilket sparer brugeren fra at skulle brænde data til dvd'er, cd'er eller bruge USB-flashdrev. Dit LAN kan endda bruges sammen med Microsofts internet browser. Hvis du vil oprette et LAN i Windows Vista, skal du købe et par stykker af nødvendigt udstyr.