Sådan tilslutter du en Apple-computer til et trådløst Verizon FiOS-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs

1.

Slut modemet til FiOS-hardwareboksen ved hjælp af et koaksialkabel.

2.

Klik på det trådløse ikon øverst til højre på Mac-skrivebordet. Ikonet er direkte til højre for Bluetooth-ikonet og ligner en række voksende buer (som et signal).

3.

Vælg dit trådløse netværk fra listen over tilgængelige netværk. SSID'en til dit netværk udskrives på FiOS-modemet. Du kan også finde SSID'en ved at forbinde computeren til routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel og derefter åbne en webbrowser og skrive i 192.168.1.1. Brug 'admin' og 'password' til logon, og klik derefter på 'Wireless Settings' for at se SSID.

4.

Indtast sikkerhedsnøglen til dit trådløse netværk. Nøglen er også trykt på modemet, eller du kan finde den ved at logge ind på routeren (som i trin 3).

Ethernet

1.

Tilslut modemet til Verizon FiOS-hardwareboksen ved hjælp af et koaksialkabel.

2.

Slut Ethernet-kablet fra Mac til en af ​​LAN-portene på modemet.

3.

Tænd for FiOS-modemet.

Mange Apple-computere har indbygget trådløse kort, der arbejder med ethvert Wi-Fi-netværk, herunder et fra et Wireless Verizon FiOS-modem. Wireless Verizon FiOS-modemet er en enhed, der kombinerer et modem til Verizon's fiberoptiske system og en trådløs router. En Apple-computer kan oprette forbindelse til routeren via en kablet eller trådløs forbindelse.