Sådan tilslutter du en PDA som modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din mobiludbyder og kontroller, at tethering (ved hjælp af en telefon som modem) understøttes af din dataplan. Hvis tethering er support, skal du få modemadgangstelefonnummeret, brugernavnet og adgangskoden fra din udbyder. Disse oplysninger skal til sidst indgå i computerens netværksindstillinger.

2.

Gå til din tjenesteudbyderes websted på din computer og download modemskripterne / driveren til din computer til din PDA-enhed. Disse scripts / drivere kan normalt findes i support eller downloads. Når din driver er færdig med at downloade, skal du dobbeltklikke på den fra skrivebordet og følge vejledningen på skærmen for at installere. Denne installation vil konfigurere din PDA - u0026 gt; PC modem forbindelse.

3.

Konfigurer din PDA. For BlackBerry og Palm Smartphones samt nogle andre PDA-enheder er dette muligvis ikke nødvendigt. For Windows Mobile 5 og Mobile 6 PDA'er kan du muligvis tænde for 'Internet Sharing' eller 'Modem-link'

4.

Tilslut din PDA til din pc med USB-ledningen.

5.

p> Åbn din pcs netværksindstillinger. Vælg din PDAs navn på rullemenuen 'Modem'. Indtast derefter modemadgangsnummeret, brugernavnet og adgangskoden, som du har fået hos din mobiludbyder. Sprint-kunder vil for eksempel indtaste # 777, [blank] og [ blank].

6.

Klik på 'OK'. Dette gemmer dine indstillinger i din pcs netværksindstillinger.

7.

Åbn din foretrukne internetbrowser. Du skal nu være forbundet til internettet ved at bruge din PDA som modem til din computer.

Tips og advarsler

  • Kontroller de nøjagtige betingelser for tethering med din tjenesteudbyder, før du starter denne proces. Nogle udbydere kan opkræve pr. Kilobyte og takke for ekstra gebyrer, der kan medføre betydelige afgifter.
  • En PDA eller en personlig digital assistent er en mobil enhed, der vides at udføre mange af funktionerne i en bærbar computer. Mange moderne telekommunikationsanordninger er PDA'er (dvs. BlackBerry 's og Palm Treo' s), og når de kombineres med et tjenesteudbyderes datanet, har de mulighed for at fungere på samme måde som modemets. Justering af indstillingerne på din PDA kan tage noget arbejde, men kan spare penge på lang sigt, hvis du vælger denne metode i stedet for en separat regning for bredbåndsinternet. Dette er også en nyttig metode til forbindelse til internettet, når du er på vej.