Sådan tilslutter du en bærbar til et trådløst Belkin Router-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn bærbar computerens trådløse værktøj ved at dobbeltklikke på ikonet for trådløst netværk i proceslinjen nederst til højre på skrivebordet. Det trådløse ikon ligner en computer med et signal der kommer ud af det.

2.

Dobbeltklik på SSID'en til Wireless Belkin Router Network.

3.

p> Indtast den trådløse sikkerhedsnøgle for at oprette forbindelse til netværket.

Tips og advarsler

  • Du kan få SSID og den trådløse sikkerhedsnøgle fra din netværksadministrator Hvis du ikke har en netværksadministrator, skal du forbinde et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​LAN-portene på routeren. Åbn en webbrowser og skriv '192.168.2.1', og klik derefter på 'Log ind'. Klik på 'Send' uden at indtaste et kodeord, og derefter under Trådløst i venstre menu, klik på 'Kanal og SSID' for at se eller indtaste et nyt SSID. Klik på 'Kryptering' for at indtaste den trådløse sikkerhedsnøgle.
  • For at kunne oprette forbindelse til en bærbar computer til et trådløst Belkin-router-netværk, skal du konfigurere den bærbare computer med det korrekte netværksnavn eller service-sætningsidentifikator (SSID) og netværksadgangskoden, hvis den er tilgængelig. Når den bærbare computer har den rigtige konfiguration, vil den forbinde til det trådløse netværk, der er oprettet af den trådløse Belkin-router.