Fordelene ved at gennemføre et Corporate Intranet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et intranet er et netværk inden for en organisation, der bruger internet- og webbrowserbaserede teknologier, så brugerne kan finde, bruge og dele dokumenter og websider, ifølge iPlanit.com. Omvendt bruger virksomheder et intranet til at kommunikere med arbejdsgivere. På denne måde ligner et intranet meget på internettet, bortset fra at det er et lukket netværk og kun tillader kommunikation inden for netværket. Mange organisationer, virksomheder og virksomheder er afhængige af virksomhedens intranet, fordi de giver mange fordele i forhold til regelmæssig internetbrug.

Administrer kontakter

Et intranet gør det muligt for virksomheden at styre oplysninger om kunder, medarbejdere og leverandører. Sådanne oplysninger kan lagres sikkert i netværket, og adgang kan gives til at vælge individer.

Centralregisteret af tidsplaner / udgifter

Et intranet giver mulighed for at vælge brugere adgang til medarbejdernes tidsark og omkostningsrapporter rettidigt. En sådan platform reducerer spildt tid og energi og muliggør en sikker og hurtig udveksling af relevante virksomhedsdata.

Katalog over dokumenter og medier

Intranettet kan også fungere som et sikkert sted til at gemme præsentationer, brochurer eller andre dokumenter og medier. Medarbejdere kan nemt få adgang til oplysningerne, uanset hvad der måtte opstå. Denne strømlinede organisering af tilgængelige ressourcer sparer tid og penge for virksomheden.

Del information mellem arbejdsgiver og medarbejder

Ifølge Comspec.com har virksomheder brug for en økonomisk, open source-løsning til distribution af information i hele deres organisation. Et intranet giver dette middel til at dele information mellem firmaet og medarbejderne.

Vis virksomhedspolitik

Det er vigtigt for virksomhederne at sikre, at medarbejderne er opmærksomme på virksomhedspolitikken, især når det ændrer sig. Virksomheden kan gemme og distribuere sådan information om sine politikker gennem et intranet, så medarbejdere og arbejdsgivere så nemt kan få adgang til en sådan politik.

e-learning / e-Training

Virksomheder kan bruge intranettet til at tilbyde e-learning og e-uddannelsesmuligheder for medarbejdere og fremtidige medarbejdere. Sådan teknologi gør det muligt for virksomheden at reducere omkostningerne ved at yde personaleuddannelse, fordi fremtidige medarbejdere kan gennemgå træning og situationsmæssige simuleringer online gennem intranettet.