Sådan deaktiveres proxyindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Deaktiver proxyindstillinger i Internet Explorer

1.

Start Internet Explorer, få adgang til menuen 'Funktioner' og klik på 'Internetindstillinger' i rullemenuen.

2.

Vælg fanen 'Connections'. Klik på 'LAN-indstillinger' (hvis du bruger bredbåndsforbindelse) eller klik på knappen 'Indstillinger' i 'Indstillinger for opkald og virtuelle private netværk' (hvis du bruger opkaldsforbindelse).

3.

Deaktiver afkrydsningsfeltet, der svarer til 'Brug en proxyserver', og klik derefter på 'OK' for at bekræfte.

Deaktiver proxyindstillinger på Firefox

1.

Start Firefox, klik på menuen 'Funktioner' og klik på 'Indstillinger' i rullemenuen.

2.

Vælg fanen 'Avanceret', vælg fanen 'Netværk' og klik på knappen 'Indstillinger'. Vælg indstillingen 'Ingen proxy' og klik på 'OK' for at bekræfte.

3.

For Mac-brugere skal du starte Firefox. Klik på 'Firefox' -menuen og vælg 'Preferences' i dropdown-menuen.

4.

Klik på ikonet 'Avanceret', klik på fanen 'Netværk' og klik på knappen 'Indstillinger'. Vælg 'Ingen proxy' -knappen, og klik derefter på 'OK' for at bekræfte.

Deaktiver proxyindstillinger på Macs Safari

1.

Start Safari klik på 'Safari' menuen og klik på 'Preferences' i dropdown menuen.

2.

Vælg fanen 'Advanced' og klik derefter på 'Change Settings' Klik på 'Konfigurer proxies' dropdown menuen og vælg 'Manually.'

3.

Fjern markeringen (deaktiver) alle proxyindstillinger i 'Vælg en protokol til konfiguration' -menuen (sørg for, at alle afkrydsningsfelter ikke er markeret). Klik på 'OK' for at bekræfte, og klik derefter på 'Anvend'.

Aktivering af proxy-indstillinger giver ekstra beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed for din netværksforbindelse. Det giver dig også mulighed for at øge dataoverførselshastighederne og bypass filtre eller forældrekontrol. Hvis du opretter adgang til et VPN (Virtual Private Network) eller allerede inden for et sikret netværk, kan du sikkert deaktivere disse indstillinger. Deaktivering af proxyindstillinger kan nemt gennemføres via en af ​​dine webbrowserprogrammer ved at få adgang til menuindstillingerne 'LAN-indstillinger'.