Sådan får du internet på min laptop uden Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din bærbare computer.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en computerrouter (hvis det er relevant). Du vil bruge en Ethernet-router, hvis du planlægger at forbinde din bærbare computer med et eksisterende internetnetværk. Den anden ende af Ethernet-kablet tilsluttes et af Ethernet-indgangene på bagsiden af ​​routeren. Ethvert Ethernet-input vil gøre.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til et internetmodem (hvis det er relevant). Du vil tilslutte dit Ethernet-kabel til et internetmodem, hvis du ikke har et internetnetværk og kun vil forbinde din bærbare computer til internettet.

4.

Slut den anden slutningen af ​​Ethernet-kablet bag på din bærbare computer. Slut det til Ethernet-indgangen på bagsiden af ​​din bærbare computer. Dit operativsystem genkender automatisk forbindelsen, og du kan nu bruge internettet på din bærbare computer uden brug af Wi-Fi.

Bare fordi du har en bærbar computer, betyder det ikke, at din eneste mulighed for at oprette forbindelse til internettet er Wi-Fi. Alle bærbare computere har stadig en netværksport indbygget i deres tilfælde. Denne netværksport kan bruges til at forbinde den bærbare computer til en computer router eller internetmodem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Den bærbare computer bruger derefter det Ethernet-kabel til at få adgang til den eksterne enhed (alt efter hvad det måtte være) og komme på World Wide Web.