Sådan opsættes man manuelt en DSL-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonlinjen fra vægstikket til bagsiden af ​​DSL-modemet. Hvis du vil bruge en telefon ved hjælp af samme vægstik som DSL-modemet, kan du installere en DSL-splitter. Indsæt splitteren i væggen og tilslut telefonlinjen til DSL-modemet i en af ​​de to telefonstik på splitteren.

2.

Tænd DSL-modemet og bekræft at modemet modtager et internet signal.

3.

Slut Ethernet-kablet fra Ethernet-porten på bagsiden af ​​DSL-modemet til computeren. Hvis din computer er en router / modemkombination, skal du slutte Ethernet-kablet til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​enheden.

4.

Bekræft et LAN lys på forsiden af ​​routeren / modemenheden tændes.

5.

Åbn en webbrowser, og indtast adressen til routeren. Følgende trin er kun, hvis du bruger en trådløs router / modem-kombinationenhed, eller hvis du har en statisk IP-adresse. Hvis du kun har et DSL-modem, en Wired Router / modem-kombinationenhed eller ikke har en statisk IP-adresse, kan du se bort fra følgende trin. Routerværktøjets adresse ligner 192.168.X.X. Se brugervejledningen til den specifikke adresse.

6.

Indtast de grundlæggende indstillinger for routeren. Hvis du skal indtaste et login og et kodeord, er et almindeligt standardbrugernavn og adgangskode 'admin' og 'adgangskode'. Se brugervejledningen til specifikke loginoplysninger.

7.

Klik på indstillingen for at bruge en statisk IP-adresse, og indtast derefter adressen, undernetmasken og standardgatewayen i kasser. Denne information leveres af din DSL-udbyder.

8.

Klik på de trådløse indstillinger i routerenværktøjet, og indtast derefter SSID-netværksnavnet, du vil bruge. < /p>

9.

Klik på de trådløse sikkerhedsindstillinger, og indtast derefter en trådløs sikkerhedsnøgle. Gem indstillingerne og afslut.

En DSL-forbindelse er en digital abonnentlinje. Denne type forbindelse bruger en telefonlinje til at bære data med en højere hastighed end en opkaldsforbindelse. Et modem kan kun forbinde til en computer, medmindre det er tilsluttet en router eller er en router / modem-kombinationsenhed. Manuel opsætning af en DSL-forbindelse indebærer, at modemet forbindes til telefonlinjen og en computer til modemmet.