Sådan konfigureres en trådløs printernetkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den trådløse USB-sender til en af ​​USB-portene bag på den trådløse printerserver.

2.

Indsæt en Ethernet-kabel i en af ​​de åbne Ethernet-porte, og tilslut derefter den modsatte ende til WAN-porten på din computer.

3.

Tænd for computeren, udskrive server og trådløs printer.

4.

Indsæt driverinstallations-cd'en i computeren, og guiden til installation af driveren indlæses. Klik på 'Næste', efterfulgt af at acceptere licensaftalen, og lad derefter installationsnavnet og placeringen være som standardindstillingerne. Klik på 'Install', og driverne installeres på computeren. Du er nu klar til at begynde at bruge den trådløse printer på din computer. Gentag denne installationsproces med alle computere på netværket.

En trådløs printerserver gør det muligt for din computer at oprette forbindelse til en printer via en trådløs forbindelse. Det giver dig mulighed for at forbinde flere computere til en enkelt printer uden at forbinde printeren til serveren via USB-kablet. Med denne form for forbindelse behøver du ikke længere at placere printeren i nærheden af ​​servernav eller endda i nærheden af ​​andre computere. Du kan placere printeren på et centralt sted, hvor alle har klar adgang til printeren.