Sådan downloades Flash Media Files

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hent Flash Media Files ved hjælp af Firefox Web Browser

1.

Kør Firefox-browseren.

2.

Download en Flash Video Download plug-in til computerens skrivebord, for eksempel det gratis VideoDownloader-program. Dobbeltklik på programmets ikon, når det er downloadet for at dekomprimere programmet.

3. < / p>

Træk programmet på webbrowserens ikon på skrivebordet eller i Dock til venstre for skærmen eller nederst på skærmen. Vent, da plug-in til Flash-videooverførsel installerer sig i Web browser: Afslut webbrowseren. Klik på ikonet for webbrowseren for at starte det igen.

4.

Gå til et websted, der indeholder en Flash-video. Klik på ikonet til plug-in-plug-in til Flash, der findes i værktøjslinjen øverst i webbrowseren.

5.

Vælg 'Indstillinger' fra de valg, der vises i pop- op vinduet, der vises øverst på websiden.

6.

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Output file'. Naviger til d esktop på computeren i det vindue, der vises. Klik på 'Gem' for at lukke vinduet.

7.

Gå til en webside, der indeholder en Flash-video. Klik på 'Afspil' knappen under videovinduet for at starte Flash videoafspilningen. Klik på knappen 'Stop' under videovinduet for at stoppe Flash-videoen.

8.

Klik på ikonet for plug-in til Flash-video, der findes i værktøjslinjen øverst i webbrowseren.

9.

Klik på navnet på den Flash-video, der nu vises i et pop op-vindue oven på websiden. Tryk på knappen 'Gem' nederst i vinduet.

10.

Vent som en ny webside vises på skærmen med en statuslinje, der angiver, hvor meget af Flash-videoen er blevet downloadet til computerens harddisk.

11.

Luk websiden, når statuslinjen når 100 procent. Flash-videoen er nu på computerens skrivebord .

Download Flash Media Files ved hjælp af Internet Explorer Web Browser

1.

Kør Internet Explorer. Gå til en hjemmeside, der har en Flash-video tilgængelig på den. Klik på knappen 'Play' under Flash-videoen for at starte spillet. Klik på knappen 'Stop' under Flash-videoen for at stoppe afspilningen.

2.

Fremhæv adressen af websiden, der er øverst i Internet Explorer med musen. Tryk på 'Ctrl' + 'C' for at kopiere adressen til computerens udklipsholder.

3.

Gå til en video konvertering hjemmeside, for eksempel Media Converter hjemmeside. Klik på musen inde i webadressens tekstfelt. Tryk på 'Ctrl' + 'V' for at indsætte Flash videoens webadresse i tekstfeltet.

4.

Vælg 'FLV (Flash)' fra rullemenuen menuen ved siden af ​​fanen 'Filformat'. Klik på knappen 'Konverter' på websiden. Vent, da videooverføringswebstedet laver en kopi af Flash-videoen på sin onlineserver. Klik på knappen 'Næste' på websiden, når fortalte at gøre det ved et pop-up vindue.

5.

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Output file' på den nye webside. vindue, der vises på skrivebordet på computeren.

6.

Indtast et navn til Flash-videoen, der skal gemmes på skrivebordet i tekstfeltet 'Navn' på toppen af ​​vinduet. Klik på knappen 'Gem' nederst i vinduet for at gemme Flash-videoen på computerens skrivebord.

Tips og advarsler

  • Slet andre tilføjelsesprogrammer eller geninstaller webbrowseren, hvis det ser ud til at være trægt, mens du kører plug-in til Flash-videooverførsel.
  • Afspilning af Flash-video på en computer, der kræver Der er ikke noget særligt videoprogram, da de leveres med computeren, er normalt ikke udstyret til at håndtere Flash-videoformatet.
  • Flash-videoer kan kun ses online i realtid fra en webbrowser som Firefox. At downloade en Flash-video mediefil til computerens harddisk gør det i stedet muligt at se dem på et senere tidspunkt, når det er mere praktisk for brugeren. Installation af en Flash-video-plugin-plugin til webbrowseren eller ved hjælp af en gratis video konvertering Webstedet tillader dette at ske. Hverken Flash-videooverførselsprogrammet eller videooverførselswebstedet vil ikke skade Flash-videoen, webbrowseren eller computeren på nogen måde.