Sådan gemmes streaming videoer til din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug KeepVid (se Reference liste). KeepVid er et websted, der giver dig mulighed for at gemme streamingvideoer til din computer fra en række populære streamingvideosites, som YouTube eller Break. Kopier webadressen til den streaming video, du vil gemme i adresselinjen på KeepVid-webstedet, og klik derefter på knappen 'Download' for at gemme en kopi af videoen til din computers harddisk.

2 .

Brug ClipNabber (se Referenceliste). ClipNabber er et websted, der opererer under samme princip som KeepVid. Kun ClipNabber understøtter at gemme streamingvideoer fra en bredere vifte af websteder. Som med KeepVid behøver du kun at Kopier webadressen til den streaming video, du vil gemme i adresselinjen på ClipNabber-webstedet og klik derefter på 'Nab!' knappen for at gemme en kopi af videoen til din computers harddisk.

3.

Brug Vixy (se Reference liste). Vixy fungerer identisk med både KeepVid og ClipNabber, men tilføjer funktionen til at give brugeren mulighed for at vælge det filformat, de gerne vil gemme deres streaming video, når den kommer til din computer. Som med de to førnævnte websteder, skal du kopiere URL'en til den streaming video, du gerne vil gemme i adresselinjen på Vixys websted og derefter klikke på knappen 'Start' for at gemme en kopi af videoen til din computers harddisk.

Streaming af videoer er en type internetvideo, der ikke skal downloades til din computer for at kunne ses. Videoen bliver set ved at bruge intet mere end din internetforbindelse. Resultatet er, at du ikke nemt kan gemme en kopi af en streaming video til din computers harddisk. Det vil sige, medmindre du bruger en af ​​en række tredjeparts tjenester designet udtrykkeligt til dette formål.