Sådan laver du et netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Microsoft Visio. Vælg 'Netværk' fra mapperne i kolonnen på venstre side. Skærmen vil ændre sig med en liste over netværkskabeloner at vælge imellem. Klik på 'Basic Network Diagram.' Klik på 'Create' knappen i nederste højre hjørne af skærmen. Et tomt rist vises i højre hånd på skærmen.

2.

Klik på de to nederste faner i 'Form' kolonnen på venstre side for at se forskellige computere, skærme, netværk og perifere former til din rådighed.

3.

Klik på den blå 'Bruger' -ikonform på fanen 'Netværk og periferiudstyr'. Træk formen over til gitteret og slip musenøglen. Dette vil være starten på dit netværkskort, da netværk skal involvere en brugers start.

4.

Fortsæt med at klikke og trække de nødvendige figurer til nettet og placere dem på nettet hvor du har brug for dem til at være. For at tilføje en anden side til dit netværkskort skal du højreklikke på fanen 'Side 1' nederst på skærmen. Vælg 'Indsæt side' og fortsæt med at placere emner som nødvendigt i det næste net.

5.

Tilslut netværkets former ved at klikke på ikonet 'Connector Tool' til venstre for den store 'A' i ikonværktøjslinjen øverst på siden. Hold markøren over den første form af dit netværkskort, og hold markøren nede, når du ser den røde 'x'. Træk musen til den næste form med den anden røde 'x' og slip. En forbindelseslinje vises. Fortsæt med at forbinde dine ikoner på netværkskortet efter behov.

6.

Mærk eventuelle ikoner, du har brug for ved at klikke på den store 'A' i ikonværktøjslinjen øverst på side, aktiverer tekstværktøjet. Dobbeltklik ved siden af ​​nogen ikoner på dit netværkskort. Skriv enhver tekst, der er nødvendigt, og tryk på 'Enter' -tasten, når du er færdig.

7.

Gem dit arbejde, når du er færdig.

Tips og advarsler

  • Du kan lave et netværksdiagram med andre gratis softwarepakker, der er tilgængelige på internettet, så længe softwaren leveres med ikoner, der let genkendes som netværkskomponenter som ikoner til firewalls, PDA'er , pc'er, bærbare computere, ledningsbokse og meget mere. Hvis du ikke laver et netværkskort til et computersystem, men i stedet siger et netværkskort over en kommandokæde, kan du f.eks. Nemt bruge de former, der findes i enhver tekstbehandlingssoftware, der indeholder firkantede og rektangulære former langs med forbindelseslinjer for at indsætte i dokumentet.
  • Du kan finde under oprettelsen af ​​dit netværkskort, at du vil uddybe bestemte sektioner mere end andre. Når du er færdig med det overordnede netværkskort, kan du altid oprette et separat dokument for at uddybe det afsnit, der kræver mere detaljeret diagrammer. Oprettelsen af ​​dit netværkskort kan tage længere tid end forventet, hvis du ikke er bekendt med funktionerne i Microsoft Visio.
  • At lave et netværkskort kan give dine kolleger eller potentielle kunder en ide om de muligheder, der bliver tilgængelige på grund af implementering eller ændring af et computernetværk. Microsoft Visio er en grafiksoftware, der er tilgængelig til gratis prøveversion på Microsoft.com, der er lavet specielt til repræsentation af netværk af forskellige typer med industristandard symboler. Hvis du aldrig har brugt Microsoft Visio før, vil du blive overrasket over de mange typer af funktionsrige muligheder, der er tilgængelige for at gøre din diagrammeroplevelse mere behagelig end at forsøge at lave en fra bunden.