Sådan tilslutter du en pc til en Mac med AirPort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut netledningen til bagsiden af ​​AirPort Extreme-basestationen, og sæt den anden ende i en stikkontakt. Sæt DSL modemets strømkabel i modemet og den anden ende i en ledig stikkontakt. Slut dit DSLs telefonkabel til 'Phone Line' -porten på modemet og den anden ende i en ledig telefonstik. < /p>

2.

Sæt Ethernet-kablet i AirPort Extremes Ethernet-port, og indsæt den anden ende i modemets Ethernet-port. Åbn mappen Programmer i Finder på din Macintosh-computer, og dobbeltklik på mappen 'Hjælpeprogrammer'. Dobbeltklik på 'AirPort-værktøj', og vælg din AirPort-basestation fra listen over opdagede enheder. Vælg dit netværksnavn, indtast adgangskoden, og klik på 'Udfør'.

3.

Indsæt AirPort Utility-installations-cd'en i din pcs optiske drev og følg skærmbilledet instruktioner for at installere softwaren. Klik på 'Start', 'Programmer' og 'AirPort' for at åbne AirPort-værktøjsprogrammet. Vælg din AirPort fra listen over opdagede enheder, klik på 'Fortsæt' og vælg dit netværk. Indtast dit kodeord, og Klik på 'Udfør' for at fuldføre opsætningen.

4.

Klik på 'Finder' -ikonet på din Macs skærmdock og klik på 'Gå' øverst på skærmen . Vælg 'Connect to Server' i rullemenuen, og vælg pc'en fra listen over opdagede servere. Klik på knappen 'Connect'.

5.

Skriv navnet på din pcs arbejdsgruppens navn, brugernavn og kodeord. Klik på de mapper, du vil have adgang til, Klik på ikonet PC-volumen på din Macintosh-skærm. Træk og slip filer til pc'en, eller lad pc-brugeren trække og slippe filer fra din computer. Træk og slip PC-volumenets ikon til papirkurv-ikonet på skærmens dockingstation for at afbryde forbindelsen fra pc'en.

AirPort Extreme-basestationen er en routingsenhed fra Apple, som forbinder dit hjems computere, printere og trådløse modem til et enkelt netværk. Når basestationen er konfigureret, kan du og enhver anden tilsluttet bruger på dit netværk sende og modtage oplysninger fra computer til computer, samt udskrivning trådløst. AirPort-router er kompatibel til både Windows-pc'er og Macintosh-computere, og den leveres med en AirPort-værktøjs-cd, der installerer de korrekte enhedsdrivere for nem installation.