Sådan får du adgang til et SpeedStream-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Omgå eventuelle netværksenheder. Fordi du vil logge ind på modemmet selv og ikke få adgang til internettet, skal du have en direkte forbindelse mellem modemet og computeren. Dette betyder at omgå eventuelle netværksenheder som trådløse eller trådløse routere, switche eller hubs. Find Ethernet-kablet, der kommer ud af bagsiden af ​​dit SpeedStream-modem, og frakobl den anden ende af kablet fra den enhed, den er tilsluttet. Tag den ende af Ethernet-kablet og sæt den i en af ​​computerens Ethernet-porte.

2.

Bestem SpeedStream modemets lokale adgang IP-adresse - hver model har en lidt anderledes. Nogle gange udskrives IP-adressen på et klistermærke på modemets underside. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontrollere den dokumentation, der fulgte med modemet. Hvis du ikke har modemets originale dokumentation, har du muligvis svært ved at finde modemets adgangs IP-adresse siden Efficient Networks, firmaet der producerede SpeedStream-modemmer, er gået i brug og giver ikke længere officiel telefon eller online support til deres produkter. To fælles lokale adgangs IP-adresser til SpeedStream-modemer er 192.168.254.254 og 192.168.1.1

3.

Log ind på modemet, når du har fastlagt IP-adressen til lokal adgang ved at skrive den ind i adressefeltet i en internetbrowser. Afhængigt af modellen til SpeedStream-modemet bliver du muligvis sendt til modemets konfigurationsskærm med det samme, eller du kan blive bedt om at indtaste et brugernavn og adgangskode for at få adgang til det. Hvis du har angivet et brugernavn og adgangskode, skal du indtaste det her. modemet er stadig angivet til standard brugernavn og adgangskode, prøv admin / admin, root / admin eller admin / password. Indtast det korrekte brugernavn og adgangskode giver dig adgang til SpeedStream-modemet og konfigurerer det.

Ethvert internetmodem har en lokal adgangs IP-adresse, som giver dig mulighed for at logge ind på modemets internopsætningsskærm, hvor du kan overvåge forbindelsesstatistikker, kontrollere eventuelle problemer med forbindelse og ændre modemets funktioner, så de passer til netværksbehovene. Indtastning af denne adgangs IP-adresse i en internetbrowser skal føre dig til SpeedStream-modemets konfigurationsskærm.