Sådan får du en gratis trådløs forbindelse på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en kaffebar. Mange kaffebarer tilbyder gratis trådløs internetadgang til deres lånere, med fremtrædende eksempler som Starbucks og Panera Bread. Du kan gå ind på disse steder, spise frokost eller en kop kaffe og nyde gratis trådløst internet på din bærbare computer resten af ​​eftermiddagen.

2.

Gå til bibliotek. Mange lokale biblioteker tilbyder gratis trådløse internetforbindelser, så folk kan bringe deres egne bærbare computere ind og hop online i stedet for at vente på en af ​​bibliotekets computere at frigøre. Ofte vil internetadgang overvåges på disse steder, så selvom du stadig kan komme online og kontrollere din e-mail, kan du muligvis ikke få adgang til alle hjemmesider, du normalt kan.

3.

Find en lokal forretning, der tilbyder gratis Wi-Fi. Virksomheder som Staples og Best Buy tilbyder gratis Wi-Fi-forbindelser, som kan bruges sammen med din bærbare computer. Disse Wi-Fi-netværk fungerer på samme måde som dem, der findes i kaffebarer og biblioteker, idet de kan overvåges. Det er også vigtigt at bemærke, at disse er usikrede trådløse forbindelser, så du bør ikke gøre vigtige personlige forretninger som banker, mens de er forbundet af frygt for, at dine oplysninger bliver ramt.

Hvis din computer har en trådløs netværksadapter, kan du bruge det pågældende hardware til at oprette forbindelse til en trådløs internetforbindelse og surfe på internettet. Hvis du ikke har en trådløs internetforbindelse (eller nogen form for internetforbindelse, for den sags skyld) i dit hjem, skal du ikke bekymre dig. Da teknologien fortsætter med at udvikle sig, og tiderne fortsætter med at ændre sig, er der en række forskellige steder, du kan gå for at få en gratis trådløs forbindelse til din bærbare computer.