Sådan laver du en WiFi-forbindelse med din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din computer har et trådløst netværkskort. De fleste nye bærbare computere har indbyggede trådløse netværkskort. Hvis du ikke har en, kan du købe et USB-trådløst kort og sætte det i en USB-port.

2.

Find et hotspot. Et hotspot er blot et navn på en offentlig placering, der har WiFi. Hvis du har WiFi i dit hjem med en trådløs router, er dit hjem allerede et hotspot. Så er hjemmet til din ven, der har WiFi.

3.

Åbn dine netværkstilslutninger i Kontrolpanel eller klik på netværksikonet i proceslinjen. Klik på kommandoen, der vil lade dig se alle trådløse forbindelser. Vælg den ønskede trådløse forbindelse, og klik på 'Connect.'

WiFi er kort for trådløs troværdighed, men for de fleste mennesker betyder disse ord ikke noget. Hvad WiFi betyder virkelig er trådløs internet service, og denne service er normalt på offentlige steder som restauranter og hoteller og tilbydes gratis eller til en lille pris på en pr. -basis. WiFi gør det muligt for bærbare brugere at arbejde på internettet næsten hvor som helst.