Sådan oprettes en Facebook-konto hurtigt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Facebook.com (se Referencer).

2.

Klik på 'Registrer' knappen, når Facebooks startside vises

3.

Indtast din email i det rum, der leveres af Facebook-systemet. Det beder om dette, fordi din e-mail vil være dit brugernavn, du indtaster hver gang du logger på.

4.

Træk din email op i en separat fane på dit internet.

5.

Åbn meddelelsen i din indbakke fra Facebook. Det vil give et link tilbage til webstedet. Dette vil gøre det muligt for Facebook at bekræfte dig for en konto.

6.

Indtast dine personlige oplysninger i ethvert beløb, du anser for acceptable, når du er sendt tilbage til Facebook. Det giver dig mulighed for at indtaste dit navn, fødselsdato, bopælsland, telefonnummer, interesser, fritidsinteresser, yndlingsbøger, yndlingsfilm og din civilstand. Vælg også et kodeord, som du vil indtaste efter dit brugernavn, hver gang du logger ind på webstedet.

7.

Start med at bruge din konto. Når du er færdig med at indtaste dine oplysninger, kan du også uploade billeder ved hjælp af knappen 'Upload Photos' på din profilside samt videoer.

Tips og advarsler

  • Indtast ikke nogen oplysninger i din konto, som du ikke ønsker at se online.
  • Facebook er blevet et af de mest populære websteder i verden for at kommunikere med venner og familie over hele verden i de seneste år. Gennem denne revolutionerende hjemmeside kan du chatte, modtage og sende e-mails og sende videoer og billeder af dine gode tider med dine kære. Du kan endda deltage i onlinespil på denne side. Oprettelse af en konto er let og gratis, som du snart vil se.